Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capitale Imperiale: Praga - Viena - Budapesta (autocar) 2017

Budapesta
 

Itinerariu

Ziua 1

Bucuresti Budapesta (850 km)
Intalnire la Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 05:30 si plecare (ora 06:00) din Bucuresti cu autocar clasificat pentru curse internationale pe traseul: Bucuresti Pitesti Sibiu Deva Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu). Sosire in cursul serii in Budapesta si cazare la hotel 3* in Budapesta.

Ziua 2

Budapesta Bratislava Praga (589 km)
Mic dejun. Excursie la Cotul Dunarii: Szentendre (orasel turistic), Visegrad (Castelul in exterior fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama Cotul Dunarii), Esztergom (Catedrala Catolica locul de incoronare a regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei oraselul Storovo). Deplasare la Bratislava, tur panoramic, vor putea fi admirate: Noul Pod simbolul orasului modern cu restaurant construit intr-un stil retro-futuristic situat in varful unui turn inclinat, Castelul o cladire impunatoare, cu turnuri in cele patru colturi si centrul istoric al Bratislavei cu frumoasele sale palate si case care amintesc de secolele demult apuse. Scurt popas in Brno. Vom continua itinerariul spre Praga unde vom sosi in cursul serii. Cazare la hotel 4* in Praga.

Ziua 3

Praga tur de oras
Mic dejun. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske NAAmestA (oprire la ora fixa pentru spectacolul papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), strada de aur (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Seara, optional, va propunem o croaziera pe raul Vltava. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4

Karlovy Vary (optional)
Mic dejun. Excursie optionala la renumitul castel Karlstein si apoi la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, optional, cina traditionala, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica, veti experimenta preparatele si renumita bere locala. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5

Praga Viena (360 km)
Mic dejun. Excursie pentru vizitare Castelul Konopiste de langa Praga (tur de castel 45 min). Continuarea drumului spre Viena. Sosire in capitala Austriei in jurul pranzului. Acest oras este de mult timp unul dintre centrele culturale recunoscute ale lumii, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele lui. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber. Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 6

Viena Budapesta (244 km)
Mic dejun. Vizita Palatul Schonbrunn sau pentru turistii care nu viziteaza palatul, plimbare in parcul si gradinile palatului. Timp liber in Viena. Sugestii: muzeele din Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Muzeul de Stiinte Naturale, Cripta Capucinilor. Ora 14, deplasare la Budapesta unde vom face un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Cazare in Budapesta, hotel 3* in Budapesta.

Ziua 7

Budapesta Bucuresti (850 km)
Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti tranzitand Arad Deva Sibiu Pitesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.