Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

Visez la un concediu de cativa ani buni. Din ala adevarat, cu telefon si laptop departe, cu mintea relaxata. Cumva, pentru mine, cuvantul in sine ma proiecteaza intr-o stare de bine. Cred cu tarie ca proiectul Concediu.com va fi un real succes. In primul rand pentru ca am mare incredere in echipa care l-a initiat. Dar si pentru "bagajul" istoric al notiunii de concediu. Simpla pronuntare a lui naste niste vibratii fantastice in multi dintre noi, sunt sigura de asta. In plus, chiar cred ca viitorul e despre cat mai cool si simplu. Succes, Madalin, tie si intregii echipe Concediu.com. Abia astept sa imi planificati primul concediu!

Anita Panait

Bucuresti
Cand Madalin mi-a povestit ca va fi implicat in noul proiect Concediu.com, am stiut de la inceput ca acesta va fi unul de succes. Tot ce a reusit sa construiasca in industria de turism are rezonanta si este dat ca reper in prezent. Cat despre aceasta noua platforma, are un design smooth, clean and cool, iar la capitolul usability este o incantare.

Alex Filip

Bucuresti
Siteuri pentru achizitionarea biletelor de avion? Nenumarate! Siteuri pentru rezervarea hotelurilor? Nenumarate! Siteuri pentru achizitia pachetelor complete de vacanta? Segment aproape inexistent. Tocmai de aceea sunt convinsa ca noul portal, Concediu, va marca piata turistica si va facilita accesul turistilor la o varietate de vacante complete, aflate la un click distanta. E vremea pentru Concediu!

Ana Smadeanu

Bucuresti