Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

Visez la un concediu de câțiva ani buni. Din ăla adevărat, cu telefon și laptop departe, cu mintea relaxata. Cumva, pentru mine, cuvântul în sine mă proiectează într-o stare de bine. Cred cu tărie că proiectul Concediu.com va fi un real succes. În primul rând pentru că am mare încredere în echipa care l-a inițiat. Dar și pentru "bagajul" istoric al noțiunii de concediu. Simpla pronunțare a lui naște niște vibrații fantastice în mulți dintre noi, sunt sigură de asta. În plus, chiar cred că viitorul e despre cât mai cool și simplu. Succes, Mădălin, ție și întregii echipe Concediu.com. Abia aștept să îmi planificați primul concediu!

Anita Panait

Bucuresti
Când Mădălin mi-a povestit că va fi implicat în noul proiect Concediu.com, am știut de la început că acesta va fi unul de succes. Tot ce a reușit să construiască în industria de turism are rezonanță și este dat ca reper in prezent. Cât despre această nouă platformă, are un design smooth, clean and cool, iar la capitolul usability este o încântare.

Alex Filip

Bucuresti
Siteuri pentru achizitionarea biletelor de avion? Nenumarate! Siteuri pentru rezervarea hotelurilor? Nenumarate! Siteuri pentru achizitia pachetelor complete de vacanta? Segment aproape inexistent. Tocmai de aceea sunt convinsa ca noul portal, Concediu, va marca piata turistica si va facilita accesul turistilor la o varietate de vacante complete, aflate la un click distanta. E vremea pentru Concediu!

Ana Smadeanu

Bucuresti