Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Iadolina

Stana de Vale, Romania

Situare Hoteluleste situat la aproximativ 200 m de partia de schiInfo Dispune de 3 corpuri bar de zi seif bar de noapte discoteca sala deconferinte restaurant parcare spatii de cazare de 2 respectiv 3 stele 107locuri 2 35 locuri 3 Camere Camerele duble si triple de 2 stele dispun de baie cu dus si TV color Apartamentul de 2 stele are dorm . . .

Vilele Izvorul minunilor

Stana de Vale, Romania

Vilele Izvorul Minunilor sunt amplasate in centrul statiunii Stana de Vale langa Hotel IadolinaDotari cele 7 vile au fiecare cate doua dormitoare un living TV cablu minibar telefon grup sanitar cu cabina de dus cu hidromasaj bucatarie utilataServicii de tratament in baza de tratament a hotelului Iadolina dotata cu instalatii pentru electr . . .

Vila Liliacul

Stana de Vale, Romania

Vila Liliacul din Stana de Vale suntin apropierea Vilelor Izvorul Minunilor si in apropierea unei cascade artificiale luminata feeric pe timpul noptiiDotari la etajul I apartament cu un dormitor un living la parter apartament cu doua dormitoare un living si o garsoniera la demisol apartament cu living si un bar Apartamentele si garsonier . . .