Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 3 hoteluri

Iadolina

Stana de Vale, Romania

Situare Hoteluleste situat la aproximativ 200 m de partia de schiInfo Dispune de 3 corpuri bar de zi seif bar de noapte discoteca sala deconferinte restaurant parcare spatii de cazare de 2 respectiv 3 stele 107locuri 2 35 locuri 3Camere Camerele duble si triple de 2 stele dispun de baie cu dus si TV color Apartamentul de 2 stele are dormi . . .

Vilele Izvorul minunilor

Stana de Vale, Romania

Vilele Izvorul Minunilorsunt amplasatein centrul statiunii Stana de Vale langa Hotel IadolinaDotaricele 7 vile au fiecare cate doua dormitoare un living TV cablu minibar telefon grup sanitar cu cabina de dus cu hidromasaj bucatarie utilataServicii de tratamentin baza de tratament a hotelului Iadolina dotata cu instalatii pentru electroter . . .

Vila Liliacul

Stana de Vale, Romania

Vila Liliacul din Stana de Valesuntin apropierea Vilelor Izvorul Minunilor si in apropierea unei cascade artificiale luminata feeric pe timpul noptiiDotarila etajul I apartament cu un dormitor un living la parter apartament cu doua dormitoare un living si o garsoniera la demisol apartament cu living si un bar Apartamentele si garsonierel . . .