Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 19 hoteluri

Rina Vista

Poiana Brasov, Romania

Hotel RINA Vista te provoac s trieti pasiunea pentru Poiana Braov Prtiile i traseele montane sunt aproape iar noi te rsfm cu o varietate larg de servicii i confort desvritCamerele decorate modern sunt dotate ca s nui lipseasc nimic Iar pe balcon poi admira o privelite extraordinar a Masivului Postvarul Pentru pasionasii sporturilor de iar . . .

Bradul Hotel

Poiana Brasov, Romania

Localizare in Poiana BrasovFacilitati hotelparcare autoroom servicespalatoriecoaforbancomatbirou de schimb valutarinchiriere echipament sportivcentru de sanatate si relaxare sauna jacuzzi masaj fitnessDotari camerateleviziune prin cablutelefon internationalmini baruscator de par . . .

Hotel Poiana Ursului

Poiana Brasov, Romania

Localizare la 35 minute de centrul istoric si comercial al Brasovului Facilitati hotelrestaurantbar de zisala conferinteservice turistice si de agreementspalatorie uscatorieincalzire centralaparcare Dotari cameraTV plasma cu cablu TVminibartelefonradio si ceas electronicacces Internetuscator par . . .

Aurelius Hotel

Poiana Brasov, Romania

Localizare pe marginea lacului din Poiana BrasovFacilitati hotelsala de conferinta jacuzzi sauna sala fitnessinternet parcare receptie nonstop camera de bagaje serviciu de transfer spalatorieDotari camera aer conditionat cablu TV telefon radio minibar . . .

Casa Vinga

Poiana Brasov, Romania

Localizare in centrul statiunii Poiana Brasov visavis de restaurantul Sura DacilorFacilitati hotelrestaurantparcareinternet wirelessreceptie Dotari cameratelevizor color cablu HBOfrigider telefon direct internationalAltele Servicii cu plata scoala de schi inchiriere echipament de schi schi . . .

Crocus Hotel

Poiana Brasov, Romania

Localizare in Poiana BrasovFacilitati hotelwirelessreceptie deschisa 24hinformatii turisticerezervari taxiparcareterasatransfer aeroportsaunainstructor schi tenisrestaurantDotari cameraTVuscator de parminibarWIFIseif . . .

Edelweiss Hotel

Poiana Brasov, Romania

Localizare in apropiere de teleficFacilitati hotelrestaurantbarwifiparcarefitnesssaunaDotari cameratvuscator parminibarbalcon . . .

Sport & Spa Hotel

Poiana Brasov, Romania

Localizarela poalele masivului Postavaru langa partiile de schiFacilitati hotelSPAterasa cu vedere la partiile de skirestaurant cu specific romanesc maghiar internationalWiFifitnesspiscina interioara cu hidromasajsaunemasajtratamente de infrumusetareloc de joaca pentru copiiDotari cameraTVminibaracces internettelefon cu linie internationa . . .

Alpin Hotel

Poiana Brasov, Romania

Localizare in centrul statiunii Poiana BrasovFacilitati hotelrestaurantterasasali de conferintaspatii anexe pentru organizarea de seminariipiscina semiolimpicasaunaDotari cameraTV colortelefon internationalminibar . . .

Vila Zorile

Poiana Brasov, Romania

Localizare 500 de metri de prtia de schi Bradu din Poiana Braov Facilitati hotel restaurant bar de ziwifiparcarespa si welness Dotari cameraTV plasma cu cablu TVminibartelefonwifiuscator par . . .

Escalade Hotel

Poiana Brasov, Romania

Localizare in Poiana BrasovFacilitati hotelcentrul Wellnesspiscina interioarajacuzzisauna uscata sau umedasalon de masacentru fitnessDotari cameraminibarinternetteleviziuneuscator de parbalconcanapea extensibila in livingAltele loc de joaca pentru copii atat in exteriorul hotelului cat si in interiorul acestuia depozitare echipament skis . . .

Poiana Hotel

Poiana Brasov, Romania

Localizare in Poiana BrasovFacilitati hotelrestaurantwifiincalzire centralaparcareroom servicespalatoriecoaforbancomatbirou de schimb valutarmagazininchiriere echipament sportivcentru de sanatate si relaxare sauna jacuzzi masaj fitnessbirou de consiliere turisticaDotari camerabalconteleviziune prin cablutelefon internationalminibar . . .

Ruia Hotel

Poiana Brasov, Romania

Localizare in Poiana BrasovFacilitati hotelrestaurantbarfitnessparcarewifiDotari cameratvminibarbalconuscator de par . . .

HOTEL RIZZO BOUTIQUE AND SPA

Poiana Brasov, Romania

Hotelul dispune de 54 camere spatioase in care cele mai mici detalii dusurile cu jet ecrane LCD si internet wireless Opt apartamente au fost create pentru cazarea oaspetilor care doresc sa se bucure de spatiozitatea unei camere de zi bucatarie si bar . . .

TELEFERIC

Poiana Brasov, Romania

Hotelul Teleferic din Poiana Brasov reprezinta intruchiparea unei legende a turismului romanesc Istoria sa de poveste incepe dupa 1970 printro constructie in stilul clasicelor hoteluri de munte europene beneficiind de cea mai buna asezare in statiunea de munte vedeta a Romaniei Poiana Brasov Pozitionat la baza p . . .

Piatra Mare

Poiana Brasov, Romania

Hotelul PIATRA MARE este o destinatie perfecta pentru dumneavoastra oaspetii vor fi impresionati de frumusetile naturii de confortul si stilul hotelului Pe langa restaurantele faimoase in toata lumea varietatea de activitati in aer liber si vremea superba va puteti bucura de ospitalitatea romaneasca specifica zoneiHotelul este situat in . . .

Acasa la Dracula

Poiana Brasov, Romania

Castelul Acasa la Dracula este locul ideal pentru iubitorii de natrua si in acelasi timp de confort Oferta noastra de servicii este foarte variataCastelul dispune de 17 spaii pe 2 etaje 5 camere lagre double 4 camere single 3 camere double 3 suite 2 apartamenteToate aceste incaperi au urmatoarele dotari minibar acces internet si email tv . . .

Royal

Poiana Brasov, Romania

Profilul hotelului relaxareLocalizare Hotelul se afla situat in apropierea lacului Miorita in centrul statiunii Poiana Brasov una dintre celemai renumite statiuni pentru sporturile de iarna din tara noastra dar si un centru turistic recunoscut pe planinternational Aerul pur linistea peisajul pitoresc preparatele culinare pregatite cu ingr . . .

Monterai Resort

Poiana Brasov, Romania

Localizare la intrarea in Poiana BrasovFacilitati hotelparcarewifirestaurantfitnessbaranimale de companie acceptateDotari cameratvtelefonuscator parminibarbalcon . . .