Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 24 hoteluri

Evridika Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 1 km distanta fata de centrul statiunii unde se afla si statia de autobuzFacilitati hotelrestauranttaverna cu semineubarbequebar de noaptediscotecalobby barsala de sportpiscina interioarapiscina pentru copii interioarasaunajacuzzibaie cu aburigradina de varatenis de masabiliardexchangeparcare pazitaroom servicedepozitare ech . . .

Mursalitsa Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in statiunea BorovetsFacilitati hotelacces la internet spalatorie depozitarea bagajelordulap de schi pentru echipament propriumedic de gardacentru spapiscina interioarafitness parcare garajrestaurant lobby si barDotari cameraTV cu plasmatelefon bloc bucatarieuscator de par  . . .

Prespa Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 500 m de teleschiFacilitati hotelparcarewifirestaurantfitnessbardepozit schiscoata schiDotari cameratvuscator de partelefon . . .

The Stream Resort

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 250 m de statia de telegondola Facilitati hotel receptie lobby barrestaurantpiscinacentru Spa Wellnessparcare  Dotari cameratelefontvuscator de parminibar Altele  GRATUIT accesul la piscina sauna baie de aburi fitness shuttle bus catre centrul de ski internet mini club pt copii parcare . . .

Perelik Superior

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul statiuniiFacilitati hotelpiscinaspawifiparcarerestaurantbarDotari cameratvtelefonuscator de parminibarbalcon . . .

Neviastata Spa Aparthotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in partea sudica a statiuniiWebsite httpneviastatacomen Facilitati Hotel seif room service loc de joaca pt copii restaurant lobby bar piscina interioara Jacuzzi centru SPA sala de conferinta wireless parcare gratuita - in limita locuirlor disponibile si nu se poate rezerva garanta din agentie deposit pt echipament skiFacilita . . .

Dafovska Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizarela 800m distanta fata de ski liftFacilitati hotel restaurantlobby barseif la receptia hotelului contra costWI-FIbirou de schimb valutarparcaregarajsaunabaie cu aburimasajjacuzzitransport skiDotari cameraincalzirebalconTVtelefonacces la internetmini barbirou . . .

Elina Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare aproape de padure in PamporovoFacilitati hotelwifiparcare gratuitasafe box la receptie contra costroom servicecuratatorierent a car restaurant lobby barcentru spa piscina incalzitajacuzzisaunamasajfitnessDotari cameraincalzire centralatelefonminibarcablu TValarma . . .

Grand Monastery Aparthotel Complex

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 40 m de skilift in statiunea PamporovoFacilitati hotel receptie lobbymagazineinternet caffe2 restaurantetaverna discosky barwifiparcarecentru Spa cu sauna masaj solar jacuzzi baie de aburipiscina interioaraDotari cameraliving spatios cu canapea2 fotolii si masuta de cafeabucatarie echipatamasa cu 4 scaunedormitor cu 2 paturi . . .

Perelik Palace

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul staiuniiFacilitati hotelrestaurant italianbarpiscina interioarabowlingcentru SPA cu solarmasajparcare pazitacentru comercialradioTV prin cablu . . .

Nevada Apartments

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul statiuniiDotari camera living cu sofaTV LCD prin cabluinternet LANchicineta utilatauscator de par . . .

Laplandia Aparthotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la doar 200 de metri distanta de statia de teleferic Studenets-Mount SnezhankaFacilitati hotel restaurant fitnesssaunabaie de aburijacuzzi si masajDotari camerabucatarie complet utilataTV-cablubalcon telefoincalzire individuala  . . .

Finlandia Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la aproximativ 15 km de centrul statiunii si despre 800 m de la teleschiuriFacilitati hotel receptie cu seif de inchiriat contra costschimb valutarroom serviceWi-Fi in zonele publicemagazinziarevestiar pentru echipamentul de schi propriu gratuitsala de jocuri3 sali de conferintelobby barrestaurantrestaurant barbeque Dotari came . . .

Belmont Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 15 km de centrul statiunii si la 1 km distanta de partia de schi   Facilitati hotel receptie cu seif casa de schimb Wi-Fi  sala de internet vestiar pentru echipamentul de ski contra cost lobby-bar night bar restaurant principal restaurant traditional sala de conferinte centru SPA bowl . . .

Complex The Castle

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 50 m de statia de cablu si 15 km de centrul statiunii PamporovoFacilitati hotel - seif contra cost- room service- lobby bar- restaurant principal- restaurant mehana- magazin- spalatoriecontra cost- parcare pazitacontra cost- fitness- loc de joaca pentru copii- camera depozitare echipament de schi - tenis de masa biliard- . . .

Snezhanka Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul orasului Pamporovo si la aproximativ 1 km de la statia teleschiului Facilitati hotel - receptie - seif de inchiriat- schimb valutar- room service- Wi-Fi in zonele publice - magazine- ziare- restaurant- lobby bar- taverna- club de noapte- internet - sala de jocuri contra cost- sala de conferinte - doctor- coafor- pisc . . .

Perelik Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul orasului Pamporovo la numai 800 de metri de cel mai apropiat teleschi Facilitati hotel receptie cu seifuri de inchiriat contra costWi-Fi in zone publicemagazineziarevestiar pentru depozitare echipament propriu de schi gratuitrestaurantlobby barbar de ziclub de noapte si discosala de jocurisali de conferinte doct . . .

Pamporova Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii la doar cateva minute de mers pana la partia de schiFacilitati hotel-  restaurant a la carte- restaurant Perelik demipensiune- Irish pub club de noapte- lobby bar cu semineu- cazino- room-service- schimb valutar- internet- parcare pazita- coafor- centru comercial- fitness- piscina acoperita- bowling tenis d . . .

Orpheus Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare 200 m de centrul statiunii Facilitati hotel receptieseif gratuitschimb valutarroom service contra costwi-Fi in zonele publice gratuitvestiar de schi pentru echipamentul propriulobby barbar la piscinarestaurantsala de jocuri contra costsala de conferinte studio de frumuseteDotari cameraincalzire individualaTV satelittelefonacces . . .

Orlovets Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii Pamporovo Facilitati hotel - Wi-Fi - restaurant principal - lobby bar - cafenea panoramic - club de noapte - sala de jocuri - sala de conferinte  - doctor - centru SPA - frizerie   Dotari camera - balcon - incalzire central - cablu TV - radio  - tel . . .

Murgavets Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii si aprox 500 m distanta de statia de jos a telescaunuluiFacilitati hotelseif pentru inchiriere contra costroom serviceWi-Fi in spatiile publiceziarevestiar pentru echipamentul de ski gratuitrestaurant principalrestaurant traditional bulgaresc cu barbecuecafenea vieneza Cosmoslobby-barclub de noaptecasino . . .

Apart-Hotel Kamelia

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 2 km de centrul statiunii Pamporovo si la 250 m distanta de ski-lift si la aprox 15 km distanta de centrul satiuniiFacilitati hotelreceptie cu seif de inchiriat contra costlobby barrestaurantmehanaWi-Fi in spatiile publicecentru Spasala de conferinte parcare si garaj incalzitvestiar pentru echipamentul de skiDotari camerabal . . .

Forest Nook Apart-Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 1 km distanta de centrul statiunii si la 600 m distanta de statia de jos a telescaunuluiFacilitati hotelreceptie cu seif pentru inchiriere contra costroom service Wi-Fi in spatiile publice ale hoteluluivestiar pentru echipamentul de skilobby barnight barrestaurant principalsala de conferinte medic la cerereDotari cameraincal . . .

Mpm Hotel Merryan

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in statiunea PamporovaFacilitati hotelwifivestiar echipamentsaunafitnessjacuzziDotari cameratvtelefonuscator de parbalcon . . .