Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 24 hoteluri

Evridika Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 1 km distanta fata de centrul statiunii unde se afla si statia de autobuzFacilitati hotelrestauranttaverna cu semineubarbequebar de noaptediscotecalobby barsala de sportpiscina interioarapiscina pentru copii interioarasaunajacuzzibaie cu aburigradina de varatenis de masabiliardexchangeparcare pazitaroom servicedepozitare ech . . .

Mursalitsa Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in statiunea BorovetsFacilitati hotelacces la internetspalatoriedepozitarea bagajelordulap de schi pentru echipament propriumedic de gardacentru spapiscina interioarafitnessparcare garajrestaurantlobby si barDotari cameraTV cu plasmatelefonbloc bucatarieuscator de par . . .

Prespa Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 500 m de teleschiFacilitati hotelparcarewifirestaurantfitnessbardepozit schiscoata schiDotari cameratvuscator de partelefon . . .

The Stream Resort

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 250 m de statia de telegondola Facilitati hotel receptie lobby barrestaurantpiscinacentru Spa Wellnessparcare Dotari cameratelefontvuscator de parminibar Altele GRATUIT accesul la piscina sauna baie de aburi fitness shuttle bus catre centrul de ski internet mini club pt copii parcare . . .

Perelik Superior

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul statiuniiFacilitati hotelpiscinaspawifiparcarerestaurantbarDotari cameratvtelefonuscator de parminibarbalcon . . .

Neviastata Spa Aparthotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in partea sudica a statiuniiWebsite httpneviastatacomen Facilitati Hotel seif room service loc de joaca pt copii restaurant lobby bar piscina interioara Jacuzzi centru SPA sala de conferinta wireless parcare gratuita in limita locuirlor disponibile si nu se poate rezerva garanta din agentie deposit pt echipament skiFacilitat . . .

Dafovska Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizarela 800m distanta fata de ski liftFacilitati hotelrestaurantlobby barseif la receptia hotelului contra costWIFIbirou de schimb valutarparcaregarajsaunabaie cu aburimasajjacuzzitransport skiDotari cameraincalzirebalconTVtelefonacces la internetmini barbirou . . .

Elina Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare aproape de padure in PamporovoFacilitati hotelwifiparcare gratuitasafe box la receptie contra costroom servicecuratatorierent a carrestaurantlobby barcentru spapiscina incalzitajacuzzisaunamasajfitnessDotari cameraincalzire centralatelefonminibarcablu TValarma . . .

Grand Monastery Aparthotel Complex

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 40 m de skilift in statiunea PamporovoFacilitati hotelreceptielobbymagazineinternet caffe2 restaurantetavernadiscosky barwifiparcarecentru Spa cu sauna masaj solar jacuzzi baie de aburipiscina interioaraDotari cameraliving spatios cu canapea2 fotolii si masuta de cafeabucatarie echipatamasa cu 4 scaunedormitor cu 2 paturi si . . .

Perelik Palace

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul staiuniiFacilitati hotelrestaurant italianbarpiscina interioarabowlingcentru SPA cu solarmasajparcare pazitacentru comercialradioTV prin cablu . . .

Nevada Apartments

Pamporovo, Bulgaria

Localizarein centrul statiuniiDotari cameraliving cu sofaTV LCD prin cabluinternet LANchicineta utilatauscator de par . . .

Laplandia Aparthotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la doar 200 de metri distanta de statia de teleferic StudenetsMount SnezhankaFacilitati hotelrestaurantfitnesssaunabaie de aburijacuzzi si masajDotari camerabucatarie complet utilataTVcablubalcontelefoincalzire individuala . . .

Finlandia Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la aproximativ 15 km de centrul statiunii si despre 800 m de la teleschiuriFacilitati hotelreceptie cu seif de inchiriat contra costschimb valutarroom serviceWiFi in zonele publicemagazinziarevestiar pentru echipamentul de schi propriu gratuitsala de jocuri3 sali de conferintelobby barrestaurantrestaurant barbequeDotari camerai . . .

Belmont Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 15 km de centrul statiunii si la 1 km distanta de partia de schi Facilitati hotel receptie cu seif casa de schimb WiFi sala de internet vestiar pentru echipamentul de ski contra cost lobbybar night bar restaurant principal restaurant traditional sala de conferinte centru SPA bowling . . .

Complex The Castle

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 50 m de statia de cablu si 15 km de centrul statiunii PamporovoFacilitati hotel seif contra cost room service lobby bar restaurant principal restaurant mehana magazin spalatoriecontra cost parcare pazitacontra cost fitness loc de joaca pentru copii camera depozitare echipament de schi tenis de masa biliard masaj jacuzzi s . . .

Snezhanka Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul orasului Pamporovo si la aproximativ 1 km de la statia teleschiuluiFacilitati hotel receptie seif de inchiriat schimb valutar room service WiFi in zonele publice magazine ziare restaurant lobby bar taverna club de noapte internet sala de jocuri contra cost sala de conferinte doctor coafor piscina interioara sauna jac . . .

Perelik Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul orasului Pamporovo la numai 800 de metri de cel mai apropiat teleschi Facilitati hotelreceptie cu seifuri de inchiriat contra costWiFi in zone publicemagazineziarevestiar pentru depozitare echipament propriu de schi gratuitrestaurantlobby barbar de ziclub de noapte si discosala de jocurisali de conferintedoctorc . . .

Pamporova Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii la doar cateva minute de mers pana la partia de schiFacilitati hotel restaurant a la carte restaurant Perelik demipensiune Irish pub club de noapte lobby bar cu semineu cazino roomservice schimb valutar internet parcare pazita coafor centru comercial fitness piscina acoperita bowling tenis de masa scoala de . . .

Orpheus Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare 200 m de centrul statiuniiFacilitati hotelreceptieseif gratuitschimb valutarroom service contra costwiFi in zonele publice gratuitvestiar de schi pentru echipamentul propriulobby barbar la piscinarestaurantsala de jocuri contra costsala de conferintestudio de frumuseteDotari cameraincalzire individualaTV satelittelefonacces la . . .

Orlovets Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii Pamporovo Facilitati hotel WiFi restaurant principal lobby bar cafenea panoramic club de noapte sala de jocuri sala de conferinte doctor centru SPA frizerie Dotari camera balcon incalzire central cablu TV radio telefon minibar . . .

Murgavets Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii si aprox 500 m distanta de statia de jos a telescaunuluiFacilitati hotelseif pentru inchiriere contra costroom serviceWiFi in spatiile publiceziarevestiar pentru echipamentul de ski gratuitrestaurant principalrestaurant traditional bulgaresc cu barbecuecafenea vieneza Cosmoslobbybarclub de noaptecasino el . . .

Apart-Hotel Kamelia

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 2 km de centrul statiunii Pamporovo si la 250 m distanta de skilift si la aprox 15 km distanta de centrul satiuniiFacilitati hotelreceptie cu seif de inchiriat contra costlobby barrestaurantmehanaWiFi in spatiile publicecentru Spasala de conferinteparcare si garaj incalzitvestiar pentru echipamentul de skiDotari camerabalcon . . .

Forest Nook Apart-Hotel

Pamporovo, Bulgaria

Localizare la 1 km distanta de centrul statiunii si la 600 m distanta de statia de jos a telescaunuluiFacilitati hotelreceptie cu seif pentru inchiriere contra costroom serviceWiFi in spatiile publice ale hoteluluivestiar pentru echipamentul de skilobby barnight barrestaurant principalsala de conferintemedic la cerereDotari cameraincalzir . . .

Mpm Hotel Merryan

Pamporovo, Bulgaria

Localizare in statiunea PamporovaFacilitati hotelwifivestiar echipamentsaunafitnessjacuzziDotari cameratvtelefonuscator de parbalcon . . .