Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Park Hotel Gardenia

Bansko, Bulgaria

Localizare la doar 50 m de centrul orasului Bansko si la aproximativ 900m de statia de baza a telegondolei Facilitati hotel receptie 24 oreschimb valutarroom service contra costWi-Fi in zona de lobbyspatiu depozitare pentru echipament propriu skilobby bar cu semineurestaurant sala de conferinte Dotari cameraincalzire centralaTV satelitte . . .

Pirin Hotel

Bansko, Bulgaria

Localizare in centrul orasului Bansko Facilitati hotel seif cu plata la receptieroom service pana la 2200Wi-Fi in zona receptieibancamagazinsala de internetsala de conferinte restaurantlobby-bar piscinafitnesssaunabaie de aburitransfer la telegondoladepozitarea echipamentului propriului de schimasajsolarbiliard tenis de masasala d . . .

Complex Royal Towers Aparthotel

Bansko, Bulgaria

Localizare la 50 m de skiliftFacilitati hotel- centru spa- fitness- masaj- piscina exterioara si interioara- jacuzzi- restaurant pe 2 nivele- snack bar cu terasa- club- magazine- parcare- internet in zonele comune si in apartamenteDotari camera - telefon- TV satelit-internet- chicineta- frigider- cuptor cu microunde- aparat de ceaicafea- . . .

Mura Bansko

Bansko, Bulgaria

Localizare langa raul Glazne si aproape de centrul orasului Bansko Facilitati hotel - seif cu plata la receptie- schimb valutar- restaurant- lobby-bar- Wi-Fi in zona receptieiDotari camera- TV prin cablu- telefon- balcon - uscator de par Altele Masa Mic dejunCopii Baby cots la cerere gratuit in restaurant sunt scaune speciale pentru copi . . .

Grand Royal Apartment Complex & Spa

Bansko, Bulgaria

Localizare la 1 km de centrul statiunii Bansko si aproximativ 500 m de statia de cabluFacilitati hotel receptieseifuri de inchiriat contra costroom service contra costWi-Fi in zonele publice gratuitvestiar pentru echipamentul de ski gratuitlobby barbar la piscinarestaurant principalrestaurant a la cartesala de jocurisala de conferinte Do . . .

Bansko Spa & Holidays

Bansko, Bulgaria

Localizare la 1 km distanta de gondola si tot la 1 km de centrul statiunii BanskoFacilitati hotel- receptie - schimb vautar- room service contra cost- Wi-Fi in toate zonele publice- vestiar pentru echipamentele de ski- restaurant - taverna in stilul traditional bulgaresc- lobby bar- 2 sali de conferinta- medic la cerere- coafor - centru . . .

Dream Apart Hotel

Bansko, Bulgaria

Localizare la baza muntilor Pirin la 200 m de skilift Facilitati hotel centru spapiscinasaunamasajbaie ruseascarestaurantcofee bargaraj subteran wirelessDotari cameraTv prin cablutelefoninternetbalcon . . .

Bansko Hotel

Bansko, Bulgaria

Localizare 300m de centrul orasului Bansko si la aproximativ 1km de telegondola Facilitati hotel seif cu plata la receptieroom service pana la 2200magazininternet in spatiu limitatsala de conferinte restaurantlobby-barDotari camera TV prin cablutelefonmini baruscator de parAltele Masa DemipensiuneCopii Baby cots la cerere grat . . .

Tanne Hotel

Bansko, Bulgaria

Localizare la 300 m de telegondola BanskoDotari camera - tv prin cablu- telefon- mini bar- uscator de par- seifAltele Apartamentele dispun de living confortabil cu canapele amsuta de cafea TV prin cablu DVD sistem audio seif TV in dormitor baie cu cada toaleta de serviciu mini bar room service pana la ora 0000 Cele 2 penthouse sunt fiec . . .

Strazhite Hotel

Bansko, Bulgaria

Localizare la doar 200m de telegondola si 1 km de centrul orasului BanskoFacilitati hotel - seif cu plata - room service pana la 2200hrs- Wi-Fi in zona receptiei- banca- magazin- 2 sali de conferinta- doctor- restaurant- lobby-bar Cafe-bar- bowling bowling bar- piscina interioara- sala fitness- sauna baie de aburi- transfer la telegondo . . .

Premier Luxury Mountain Resort

Bansko, Bulgaria

Localizarein statiunea BanskoFacilitati hotel - magazin cu suveniruri- WiFi gratuit- coafor si cosmetica- biliard- sala de jocuri- sali de conferinte- Nectar Bar- Dionyssos Restaurant- restaurant A la Carte Amvrosia- centru spa si welness Dotari camera- pat matrimonial sau doua paturi- incalzire si aer conditionat- TV LCD satelit telefon- . . .

Belvedere Holiday Club

Bansko, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii la 400 metri de statia de gondola Facilitati hotel restaurantmagazinecentru Spa Wellnessjacuzzisaunasolarbaie cu aburipiscina interioaramagazinegarajlobby baracces internetsala de fitnesssala de masajseifgarajparcareinchirieri masinicentru business Dotari camere bucatarie echipatafrigiderfacilit . . .

Aspen Resort

Bansko, Bulgaria

Localizare la 11 km de BanskoFacilitati hotelrestaurant cu gradinabarpiscina interioara si exterioarajacuziisaune finlandeza sauna baie de aburi si zona de relaxare masajsolarsala de gimansticatratamente spareceptie 24 oreinternet wirelessspalatorie si curatatorieparcare acoperitashuttle bus catre Bansko si skilift centru de afaceriloc d . . .

Green Life Ski & Spa Resort

Bansko, Bulgaria

Localizare 1km de statia de jos de telegondola si la aproximativ 2km de centrul orasului BanskoFacilitati hotelseif cu plata de la receptieroom serviceWi-Fi in zonele publicdepozit de schiuri pentru echipamentul propriu gratuitlobby barbar la piscinamic dejunrestaurant a-la-cartesala de internetsala de jocurisala de conferinteDotari camer . . .

Iceberg Hotel Bansko

Bansko, Bulgaria

Localizare 800m de la prima statie a telegondolei si de centrul orasului BanskoFacilitati hotel receptieseif de inchiriatdepozit pentru echipamentul de schi propriu gratuitWi-Fi in zone publicesali de conferinte restaurant lobby barsala de jocuriDotari cameraincalzireTV prin satelittelefonWi-Fimini-bar contra costuscator de parbalconAltel . . .