Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Siguranta platii online

In ultima vreme platile prin internet au devenit un lucru obisnuit pentru tot mai multi romani. Avantajele acestor metode moderne de plata au inceput sa dea roade si, conform statisticilor, instrumentele de plata on-line devin un lucru firesc intr-o societate din ce in ce mai dimanica.
Nu este mai putin adevarat ca s-au inmultit si tentativele de furt sau inselaciune. Este un fenomen care insoteste inevitabil dezvoltarea pietei serviciilor de plata on-line. Pentru a va bucura pe deplin de o exprienta on-line in siguranta, speram ca urmatoarele informatii va vor fi de folos.
Referitor la comunicarile care se fac intre dumneavoastra, in calitate de client-utilizator al site-ului www.concediu.com, si Millennium Tour Corporate Management, in calitate de operator al site-ului www.concediu.com, trebuie facute anumite precizari.
- numai agentia noastra trimite e-mail-uri de comunicare cu privire la plata biletelor si, in acest caz, mesajele noastre sunt personalizate cu datele de identificare ale expeditorului.
- PayU - procesatorul de plati electronice  on-line al site-ului www.concediu.com trimite doar mesaje de confirmare sau infirmare a efectuarii platii, fara a cere date suplimentare cum ar fi: actualizarea contului dumneavoastra bancar sau furnizarea de numere de card sau coduri PIN, parole sau alte coduri.
Prin urmare, orice mesaj suspicios trebuie comunicat noua si e-Payment-ului daca se refera la actualizarea informatiilor bancare in vederea procesarii unei plati.
Iata cateva sfaturi utile pentru a evita atacurile de tip pishing (furtul de date personale/confidentiale)
** Nu raspundeti si nu accesati link-urile din email-urile care va cer informatii personale, financiare sau detalii ale contului.
** Verificati campurile mesajelor: adresele "From" si "Return-path" trebuie sa aiba ca referinta aceeasi sursa.
** In loc sa accesati link-urile din email-uri, accesati direct website-urile tastand adresa web in browser, folosind functia cut/paste sau folosind bookmark-uri.
**  Daca sunteti pe o pagina securizata verificati "https" la inceputul URL-ului si icoana in forma de lacat din browser.
** Asigurati-va ca toate programele antivirs si spyware, browserul si patch-urile de securitate de pe calculatorului dvs. sunt actualizate la ultima versiune, rulati scanari ale sistemului in mod periodic.
** Revizuiti-va conturile in mod regulat si verificati daca au fost cazuri de activitate neautorizata.
** Folositi un browser care are filtru anti-pishing (Firefox, Internet Explorer sau Opera).
Va dorim o navigare cat mai placuta pe site-ul www.concediu.com!