Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Politica de protectie a datelor cu caracter personal


Aceasta Politica de Confidentialitate defineste modul in care noi, Millennium Tour Filiala Piata Universitatii, colectam, stocam si utilizam datele dvs. personale cand accesati sau interactionati cu website-urile noastre, Concediu.com – www.concediu.com si www.millenniumtour.ro si de unde obtinem sau colectam datele dvs.
Aceasta Politica de Confidentialitate este aplicabila din data de 25 Mai 2018.


Datele personale pe care pe prelucram:
Cand va inregistrati pe site-ul nostru, prin crearea unui cont, accesarea acestuia, sau prin achizitionarea diferitelor servicii, Millennium Tour Filiata Piata Universitatii va prelucra informatii cu caracter personal.

Ce informatii colectam: nume, prenume, data nasterii, sex, detalii de contact – email si/sau numar de telefon, informatii din cookie-uri, informatii despre dispozitivul utilizat, informatii despre modul cum utilizati site-ul nostru, data si ora la care ati accesat, locatia geografica bazata pe IP. In anumite cazuri, in functie de serviciile cerute de dumneavoastra avem nevoie si de informatii de pe cartea de identitate sau pasaport, informatii despre viza, permis auto, carte de credit, cont bancar. Cand achizitionati un serviciu de la noi, puteti face acest lucru si in numele altor persoane, detaliile lor fiindu-ne necesare pentru finazilarea serviciului cerut de dvs, in aceste conditii este responsabilitatea dvs sa va asigurati ca acele informatii sunt furnizate corect, iar persoana respectiva este informata despre acest lucru.

Cum colectam sau obtinem informatii despre dvs.: 
  • Cand furnizati datele respective prin contactarea noastra, prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru sau prin abonarea la newsletter
  • Cand accesati site-ul nostru, unele date sunt colectate prin intermediul cookie-urilor
  • Cand veniti in sediul nostru pentru solicitarea unui serviciu
  • Cand va inregistrati un cont de utilizator pe concediu.com

Informatii personale senzitive: noi nu colectam ceea ce este denumit in mod obisnuit "date personale sensibile". Va rugam nu transmiteti informatii personale sensibile despre dumneavoastra.

Cum folosim datele cu caracter personal:
Este posibil sa folosim datele tale cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri:
    • Pentru a va asigura serviciul la un standard cat mai inalt atat pe website-ul nostru, cat si in agentia noastra
    • Pentru a definitiva achizitiile pe care le-ati facut prin intermediul platformei noastre sau in agentia noastra. Din momentul in care serviciul a fost finalizat informatiile vor fi sterse dupa 60 zile. Se considera serviciul finalizat in momentul in care orice actiune referitoare la aceasta este incheiat, inclusiv plata acestuia. Datele ce intra sub incidenta legala sau datele folosite pentru inregistrarea consimtamantului se vor pastra conform regulamentului european.
    • Pentru activitati de marketing – newsletter cu oferta personalizata trimisa pe email
    • Pentru comunicare in cazul cererilor de oferte si transmiterea de documente necesare calatoriei
    • In scopuri statistice
    • Pentru crearea contului dvs pe site-ul nostru
    • Pentru scopuri juridice

Dezvaluirea datelor despre utilizatori catre parti terte: pentru a beneficia de serviciile noastre anumite informatii personale pot fi divulgate sau transferate catre parti terte atat din interiorul spatiului UE, cat si din afara acestuia. Va vom anunta de fiecare data cand va fi cazul unui transfer sau divulgarea acestora in afara spatiului UE sau a tarilor ce nu au acord de confidentialitate cu Uniunea Europeana pentru a obtine consintamantul dumneavoastra.

Cat timp sunt stocate informatiile dvs.: nu mai mult decat este necesar, in functie de obligatiile noastre legale (ex. pentru a mentine arhive contabile), sau orice alta baza legala pentru folosirea informatiilor (ex: consimtamant, obligatii contractuale, interese legitime) 

Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de solutii tehnice si organizatorice precum: stocarea in sisteme cloud, pe servere securizate unde transferul se face printr-o conexiune criptata. 

Folosirea de cookie-uri: Pentru a imbunatati relatia dintre agentia Millennium Tour Filiala Piata Universitatii si dumneavoastra, utilizam cookie-uri pentru a colecta informatii despre dvs. 

Aveti urmatoarele drepturi pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:
  1. Dreptul de a va accesa propriile date si de a solicita o copie a acestora.
  2. Dreptul de a va corecta/modifica propriile date cu caracter personal.
  3. Dreptul de a restrictiona prelucrarea propriilor date cu caracter personal. Acest drept este disponibil pentru dvs. atunci cand:
      • contestati exactitatea propriilor date cu caracter personal pe care le prelucram;
      • prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este nelegala;
      • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal in scopul prelucrarii, insa acestea va sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
      • v-ati opus cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor dvs
  4. Dreptul de a fi uitat, dreptul prin care se cere stergerea informatiilor cu caracter personal ce se refera la persoana in cauza, mai putin in cazul in care suntem obligati prin lege de a le pastra.
Informatiile personale de mai sus ne sunt necesare pentru a putea procesa rezervarile dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa va dezabonati de la newsletter-ul nostru, va rugam folositi unul din linkurile de dezabonare sau trimiteti un email la adresa dataprotection@concediu.com.

In cazul in care aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau daca doriti sa ne trimiteti o cerere sau sa va exercitati oricare dintre drepturile legate de prelucrare a datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati ladataprotection@concediu.com.
Vom analiza fiecare cerere si va vom informa cu privire la actiunile intreprinse in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum 30 de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la dvs. sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii dvs., va vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii dvs.

In cazul in care veti considera ca nu am reusit sa va solutionam toate cererile sau daca nu sunteti multumit de raspunsurile noastre, puteti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Puteti, de asemenea, sa apelati la instantele de judecata.