Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

CAESAR PRAGUE (RO)

Prague

 CAESAR PRAGUE 4 httpswwwhotelcaesarpraguecomen 83 bookingcomLocalizare Hotelul este situat in centrul orasului Praga intr-o cladire istorica renovata Atractii precum Teatrul National Podul Carol si Piata Wenceslas sunt usor accesibil pe josFacilitati hotel Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum sauna centru de fitnes . . .

ROYAL PLAZA (RO)

Prague

 ROYAL PLAZA 3 httpwwwroyalplazaczenindexphp 82 bookingcomLocalizare Hotelul Royal Plaza este amplasat in centrul orasului Praga la doar 100m de piata Wenceslas si Opera aproape de atractiile istorice ale orasuluiFacilitati hotel Hotelul ofera receptie 247 internet wi-fi gratuit in toate zonele sala de conferinte lobby bar si  loc amenaja . . .

TRINIDAD PRAGUE CASTLE (RO)

Prague

 TRINIDAD PRAGUE CASTLE 4  httpwwwhoteltrinidadpraguecom 82 bookingcomLocalizare Situat intr-o cladire Art Nouveau ce dateaza de la sfarsitul secolului al XIX-lea hotelul Trinidad Prague Castle se afla in centrul orasului Praga la o mica distanta de mers pe jos de statia de metrou MalostranskaFacilitati hotel Hotelul dispune de restaurant . . .

U KRIZE (RO)

Prague

 U KRIZE 3 httpwwwukrizeczen 83 bookingcomLocalizare Hotelul U Krize este un Boutique Hotel si este amplasat intr-o cladire complet renovata din secolul al XVI-lea Acesta este situat in centrul istoric al orasului Praga in Lesser Town aproape de majoritatea obiectivelor turistice Facilitati hotel Hotelul dispune de restaurant cu mancare i . . .

WILLIAM (RO)

Prague

 WILLIAM 3 httpswwwhotelwilliamczen  85 bookingcomLocalizare Hotelul este situat in zona Lesser Town aproape de centrul istoric al orasului la baza dealului Petrin de unde se poate lua funicularul pentru o panorama minunata asupra orasului Aeroportul se afla la 15 km iar tramvaiul 22 spre Castelul Praga opreste chiar langa hotelFacilitati . . .

ALQUSH DOWNTOWN (RO)

Prague

 ALQUSH DOWNTOWN HOTEL 4 httpswwwalqush-hotelczlangen 83 bookingcomLocalizare Hotelul este situat intr-o cladire Art Nouveau din cartierul Nove Mesto la 10 minute de mers pe jos de Opera si Piata Wenceslas 5 minute de statia de metrou si tramvai IP Pavlova cat si de Parcul Folimanka Aeroportul international se afla la o distanta de 15kmFa . . .

ADMIRAL (RO)

Viena

 LocalizareLocalizat la 14 km de centrul orasului Viena langa srada Mariahifer si a Cartierul Muzeelor si statia de metrou Volkstheater În aproprie se află popularul cartier Spittelberg cu numeroasele sale galerii restaurante şi baruri In centrul orasului Viena intr-o straduta laturalnica si linistita a celei mai mari strazi pentru efectu . . .

ALTWIENERHOF (RO)

Viena

 Localizare Hotelul Altwienerhof este situat central în Viena la 50 de metri de staţia de metrou Gumpendorfer Straße şi de staţiile tramvaielor 6 şi 18 şi autobuzului 57a Gara Westbahnhof şi Mariahilferstraße cea mai mare stradă comercială din Viena sunt la 700 de metri Teatrul Raimund este la 3 minute de mers pe jos Sala polivalentă Vien . . .

CAROLINE (RO)

Viena

 Localizare Hotelul Caroline situat în cartierul Favoriten din partea sudică a centrului orașului la 800 de metri fata de gara Hauptbahnhof Hotelul ocupă o clădire de importanță istorică și o clădire nouă elegantă amplasate una lângă cealaltă Strada comercială renumită Favoritenstraße se află în apropiere iar la stația de metrou Keplerpla . . .

COURTYARD BY MARRIOTT VIENA PRATER/MESSE (RO)

Viena

 httpswwwwieninforohotel1752courtyard-by-marriott-vienna-prater-messe Localizare Courtyard by Marriott Vienna PraterMesse este situat lângă Centrul de expoziții şi convenţii Reed Messe Wien și la un 1 minut de stația de metrou Krieau care oferă acces la centrul orașului în 10 minuteFacilitati hotel Centrul mare de fitness şi spa de la eta . . .

CITY CENTRAL (RO)

Viena

 Localizare La 10 minute pe jos de Catedrala Sfântul Ștefan Hotelul elegant City Central este situat chiar la marginea districtului 1 din Viena Hotelul City Central se află la  3 minute pe jos de stația de metrou Schwedenplatz precum și de punctul de plecare al ambarcațiunilor care fac legătura cu orașul BratislavaFacilitati hotel Hotelul . . .

MERCURE WIEN CITY (RO)

Viena

Hotelul Mercure Wien City amplasat centralaproape de centrul istoric al orașului și de cea mai apropiată stație de metrou are o ambianţă modernă Camerele sunt moderne și confortabile şi au ACBar deschis nonstop care servește şi vinuri fine locuri de parcare într-un garaj la un cost suplimentar şi săli de conferinţe cu ACO serie de puncte . . .