Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

PANORAMA

Levi, Finlanda

Descriere hotel PANORAMA este un hotel elegant tipic scandinav care ofera o frumoasa priveliste asupra peisajelor Laponiei Localizare Hotel PANORAMA este situat chiar pe partia de schi la 15 minute distanta de aeroport Din centrul statiunii Levi se poate ajunge in cateva minute cu gondola in curtea hotelului Facilitati Hotelul pune la di . . .

SOKOS

Levi, Finlanda

Descriere hotel Sokos Hotel Levi este un hotel modern si atractiv cu multe posibilitati de petrecere a timpului liber Are un standard ridicat pentru servicii si este cel mai nordic hotel din cadrul lantului de hoteluri Sokos Flora si fauna specifice Laponiei se reflecta in intreg decorul hotelului in picturi draperii si alte obiecte ornam . . .

LEVI HOTEL SPA

Levi, Finlanda

Descriere hotel Levi Hotel Spa este o alegere perfecta atat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri sau grupuri de prieteniLocalizare Levi Hotel Spa este amplasat in centrul statiunii Levi in imediata apropiere a tuturor serviciilor si activitatilor aproape de partiile de schiFacilitati Hotelul pune la dispozitia oaspetilor restau . . .