Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Categorii

Facilitati

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

GREEN WOOD

Razlog, Bulgaria

Hotel Greenwood Descriere Hotel Hotelul Greenwood este situat in valea Razlog la 12 km distanta de Gondola din Bansko Chiar daca hotelul are clasificarea oficiala 1 are facilitati si standarde de cazare corespunzatoare unei categorii superioare Construit in 2008 ultima data renovat in 2011 are o cladire 4 etaje 2 lifturi 78 camere in . . .

KATARINO HOTEL & SPA

Razlog, Bulgaria

KATARINO HOTEL SPA 4 Descriere Hotel Complexul Katarino Hotel Spa 4 este situat la poalele Muntelui Rila in zona pitoreasca Katarino si cu vedere catre Muntii Pirin la 3 km distanta de Razlog si 10 km de Bansko Hotelul a fost construit in anul 2005 are 4 etaje 3 lifturi si 136 camere Facilitati Katarino Hotel Spa 4 are receptie . . .

MURITE CLUB HOTEL

Razlog, Bulgaria

MURITE CLUB HOTEL Descriere Hotel Murite Club Hotel 4 amplasat in zona Razlog se afla la 25 km de Pirin Golf Country Club si aproximativ 9 km de statiunea Bansko si la 12 km de Gondola Murite Club a fost construit in 2008 a fost renovat ultima oara in 2010 are 5 etaje lifturi in toate cladirile 290 de unitati de cazare in total Co . . .

Pirin Golf Hotel & Spa

Razlog, Bulgaria

Localizare in valea Razlog la 13 km de Gondola si la 6 km de centurl orasului RazlogFacilitati hotel- Wi-fi in zonele publice- restaurant principal Euro kitchen- restaurante a la carte - lobby bar Vitamin Bar Piano Bar Melody- amfiteatru- sala de conferinte - camera de jocuri- salon de infrumusetare- doctor la cerere- 8 piscine o piscina . . .

PIRIN GOLF & COUNTRY CLUB APARTMENTS

Razlog, Bulgaria

PIRIN GOLF AND COUNTRY CLUB APARTMENTS 4 Descriere Apartamente Complexul de apartamente Pirin Golf Country Club 4 este situat in valea Razlog la 13 km de statia de Gondoladin Bansko si la 6 km de centrul orasului Razlog Hotelul a fost construit in 2010 Facilitati Hotelul Pirin Golf Country Club 4 este format din cladire principa . . .

RAZLOG HOTEL

Razlog, Bulgaria

HOTEL RAZLOG 3 Descriere Hotel Hotelul Razlog 3 este localizat in Razlog la 7 km de Gondola din Bansko si la 1 km de centrul acestei statiuni Hotelul a fost construit in anul 2005 are 8 etaje 1 lift si 57 de camere Facilitati Hotelul razlog 3 dispune de receptie cu seifuri de inchiriat schimb valutar room service Wi-fi in zonel . . .

REDENKA HOLIDAY CLUB

Razlog, Bulgaria

LOCALIZARE Clubul Redenka Holiday este situat în apropierea oraului Razlog la aproximativ 8 km de la staia de baza a telegondolei din Bansko i la aproximativ 7 km de centrul oraului Bansko CAZARE Construit în 2007 renovat în 2010 hotelul este format din 2 cladiri care nu sunt conectate între ele Redenka Palace - cladire principala si R . . .

Terra Complex

Razlog, Bulgaria

Localizare este situat in Valea Razlog la 13 km de Gondola din Bansko si la 6 km de orasul Razlog Facilitati hotel - receptie - seif contra cost - room-service - Wi-Fi - spatiu depozitare echipament propriu ski - lobby bar - restaurant - restaurant a la carte - sala de jocuri - sala internet contra cost . . .

3 MOUNTAINS BOUTIQUE HOTEL

Razlog, Bulgaria

3 MOUNTAINS BOUTIQUE HOTEL Descriere Hotel 3 Mountains Boutique Hotel este situat la 10 km de Gondola din Bansko A fost construit in 2011 are o cladire cu 4 etaje 3 lifturi 42 de unitati de cazare Facilitati 3 Mountains Boutique Hotel dispune de receptie seif gratuit schimb valutar Wi-Fi in zonele publice magazin vestiar pentru . . .

ASPEN GOLF SKI & SPA

Razlog, Bulgaria

ASPEN GOLF SPA Descriere Hotel Complexul Aspen Golf Ski Spa Resort 3 este situat in Valea Razlog la 11 km de Bansko la 6 km de orasul Razlog si aproximativ 12 km de telecabina Hotelul a fost construit in 2008 are 5 etaje 1 lift 153 de unitati de cazare Aspen Resort Golf Ski Spa are o cladire principala - Aspen Golf 4 sectiuni con . . .

Cornelia Apartment Complex

Razlog, Bulgaria

LOCALIZARECornelia Apartment Complex Razlog este situat la 200 de metri de terenul de golf Ian Woosnam din Razlog si la 10 minute cu masina de Bansko Centrul orasului Razlog este situat la aproximativ 3 km de complex FACILITATI HOTELOaspetii se pot bucura de o serie de facilitati precum wellness center baie de aburi sauna si salon de masa . . .

Balkan Jewel

Razlog, Bulgaria

Localizare Hotelul este situat la 10km distanta fata de ski lift Hotelul a fost construit in anul 2008 si renovat in anul 2012Website httpwwwbalkanjewelcom Capacitate 35 studiouri 102 apartamente 1 dormitor 19 apartamente 2 dormitoare 4 maisoneteFacilitati Hotel restaurant lobby bar piscina exterioara 25 C disponibila doar in sezonul de . . .

KATARINO HOTEL & SPA

Razlog, Bulgaria

GENERAL HOTEL DESCRIPTION Katarino Hotel SPA is located amidst picturesque woods majestic slopes and crystal mountain springs at distance of about 12km from the bottom station of the ski lift in Bansko and about 3km from the centre of the nearest town of Razlog Accommodation Built in 2005 4 floors 3 lifts Public areas are accessib . . .