Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Categorii

Facilitati

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

Ras al Khaimah, Dubai - EAU

Localizare la 500 de metri de plaja privata la 40 de minute cu masina de Aeroportul International Dubai si de centrul orasului DubaiFacilitati hotel - restaurante- centru Fitness by Hilton- Al Hamra Spa si Scirocco English - club de noapte Malibu- plaja privata cu nisip - 2 piscine- facilitati de sporturi nauticeDotari camera- aer conditi . . .

Rixos Bab Al Bahr

Ras al Khaimah, Dubai - EAU

Localizare pe plajele curate ale insulei artificiale Al Marjan centrul orasului Ras Al Khaimah este situat la 25 de minute de mers cu masina Facilitati hotel - restaurant bufet - 6 restaurante a la carte- 6 baruri si lounge-uri - club de noapte- piscina in aer liber - plaja proprie - centru spa- club pentru copii si unul pentru adolesce . . .

Bin Majid Beach Resort

Ras al Khaimah, Dubai - EAU

Localizare intre zona de coasta si dealurile din Ras Al KhaimahFacilitati hotel- restaurant- 3 piscine- plaja proprie- club de noapte cu muzica live si dansuri traditionale- activitati de agrement tenis volei - sporturi nauticeDotari camera - aer conditionat- minibar - TVprin satelit- balcon . . .

Double Tree by Hilton Marjan Island

Ras al Khaimah, Dubai - EAU

Localizare pe Insula Marjan in apropiere de zona Al Hamra din Ras Al KhaimahFacilitati hotel- 7 baruri si restaurante - bar pe acoperis- plaja privata - loc de joaca in aer liber - club pentru copii - Pirate Boat Aqua Zone- centru de fitness s- 5 piscine cu temperatura controlata- 2 piscine pentru copii- centru spa cu sauna cada cu hidro . . .

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Ras al Khaimah, Dubai - EAU

Localizare in extremitatea nordica a Peninsulei ArabeFacilitati hotel- 14 restaurante internationale- bar in piscina- bufet cu preparate la gratar pe plaja - bar de whisky- 7 piscine- centru spa- centru de fitness - plaja privata - vile cu balcon mobilat si vedere la Marea ArabieiDotari camera- tv- aer conditionat- minibar- telefon- lenje . . .