Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Primorsko

Un oras mic cu o istorie bogata, Primorsko se ascunde intre golful Stamopolo şi Devil's Bay, la 52 km de Burgas. Statiunea are 2 plaje principale, de nord si de sud. Cea de nord se bucura de valurile agitate ale Marii Negre, fiind cautata in special de surferi si pasionatii de sporturi de apa. Plaja din sud are ape calme si o intrare lina in mare, preferata de familii. Tot aici se aduna an de an tinerii, infiintandu-se Centrul Internaţional al Tineretului, un oras de vacanta cu vile, bungalouri, baruri si discoteci. Orasul este recunoscut ca statiune balneoclimatica inca din 1953, cu numeroase centre spa si wellness. Vacanta in Primorsko ofera si o multime de obiective turistice de vizitat. In Antichitate, zona a fost locuita de traci, care au lasat in urma 4 sanctuare, 12 dolmene şi 10 necropole ce pot fi admirate si explorate in zilele noastre. Rezervatia naturala Ropotamo este situata pe teritoriul orasului si gazduieste rezervatia de nuferi, dunele de nisip Perla si mlastinile Arkoutino si Stamopolo. Hotelurile din Primorsko ofera servicii de cazare in regim all inclusive sau clasic, precum si pachete de spa si wellness. Cele mai bune oferte si preturi de cazare in Primorsko le gasesti online, pe www.concediu.com.

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 13 hoteluri

GRAND PRIMORSKO

Primorsko, Bulgaria

FOREST BEACH

Primorsko, Bulgaria

Les Magnolias

Primorsko, Bulgaria

VILLAS LOTUS

Primorsko, Bulgaria

VILLAS ROPOTAMO

Primorsko, Bulgaria

VILLAS HOLIDAYS

Primorsko, Bulgaria

PLAMENA PALACE

Primorsko, Bulgaria

Siena Palace

Primorsko, Bulgaria

LOCALIZARE la cateva minute de plaja intr-o locatie ideala ce ofera oaspetilor posibilitatea de a petrece o vacanta de neuitat datorita numeroaselor facilitati si a accesului catre diverse locaii din ora sau statiuni invecinateAcesta este unul dintre cele mai appreciate hoteluri din Primorsko prin combinatia de lux diverse oportunitati de . . .