Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 11 hoteluri

Molivos Stars

Lesbos, Grecia

Descriere Complex de studiouri spatioasesimple si traditionale perfecte pentru un sejur relaxant si placut in satul MolyvosLocalizare Situat la intrarea in satul Molyvosacestea se afla intrun peisaj verde Statia de autobus este la 100 m iar plaja publica la 300 m In apropiere se regasesc golfurile si plajele superbe din zonele Eftalou Pet . . .

Anaxos Hill Village

Lesbos, Grecia

DescriereAnaxos Hill Village este raspandit pe o zona verde in jurul dealului cu o vedere panoramica asupra golfului Petra si a pitorescului Molyvos Localizare Situat in Anaxos la marginea de est a plajei lungi de 1 km Zona cu restaurante si magazine locale se afla la 300 m si in apropiere se afla satele Petra Molyvos si Eftalou unde se . . .

Hotel Bella Vista (Molivos)

Lesbos, Grecia

Descriere Hotel Bella Vista are 37 de camere si este un hotel administrat de o familie este recomandat cuplurilor si familiilor cu copiiTip masa Mic dejunLocalizare Hotel Bella Vista este situat la doar 150 de metri fata de plaja cu pietricele la o distanta de 62 de kilometri fata de capitala insulei Mitilini iar localitatea Molivos se af . . .

Hotel Olive Press (Molivos)

Lesbos, Grecia

Descriere Hotel Olive Press este situat pe malul marii oferind o priveliste minunata fiind deasemenea inconjurat vegetatie luxuriantaTip masa Mic DejunLocalizare Hotel Olive Press este situat pe malul marii in localitatea Molivos la o distanta de 60 km fata de capitala insulei MytiliniPlaja cu pietricele fine si intrare lina in apaDotari . . .

Hotel Delfinia (Molivos)

Lesbos, Grecia

Descriere Construit pe o colina Hotel Delfinia ofera o priveliste frumoasa asupra marii si a localitatii Molivos Hotel Delfinia are 125 de camere si este unul dintre cele mai traditionale cladiri din zonaTip masa Mic dejunLocalizare Hotel Delfinia este situat pe o colina in localitatea Molivia la o distanta de 130 de m fata de plaja capit . . .