Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 7 hoteluri

Irinna Hotel (Svoronata)

Kefalonia, Grecia

Descriere Irinna Hotel este renumit pentru serviciile de calitate oferite oaspetilor si pentru atmosfera linistitaTip masa mic dejun sau demipensiuneLocalizare Irinna Hotel este situat in fata golfului Agia Pelagia Svoronata la o distanta de 10 km de ArgostoliPlaja plaja cu nisip se afla la o distanta de 700 de metriDotari camere toate ce . . .

Silo Hotel Apartments (Lassi)

Kefalonia, Grecia

Descriere Hotelul cu 28 de camere este recomandat pentru cupluriTip masa mic dejunLocalizare Silo Hotel Apartments este localizat in statiunea Lassi la o distanta de 400 de metri fara de centrul statiunii la o distanta de 3 km fata de ArgostoliPlaja de nisip la 200 de metriDotari camere Silo Hotel Apartments are 28 de camere toate dotate . . .

Astra Village

Kefalonia, Grecia

Hotelul Astra Village este pozitionat ideal intro zona superba si linistita Pentru cei care cauta liniste si relaxare Astra Village este alegerea potrivitaLOCALIZAREHotelul se gaseste in insula Kefalonia zona Svoronata la 200m distanta de plaja Ammes 1 km distanta fata de aeroport si 9 km distanta fata de Argostoli capitala insulei Kefal . . .

Mediterranee

Kefalonia, Grecia

White Rocks

Kefalonia, Grecia