Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Facilitati

Destinatie

Duni

In Golful Duni, ascunsa intre Marea Neagra si munte,se afla statiunea turistica de lux a Bulgariei, Duni. Construita sub forma unui complex turistic in anii 80, a fost renovata 20 de ani mai tarziu, si transformata intr-o destinatie de lux. Hotelurile din Duni sunt cotate doar cu 4 si 5 stele si oferta servicii la cele mai inalte standard de calitate. Plaja este formata din trei zone, Peliocan, Marina si Panorama, construite cu stradute inguste, pitoresti, o multime de terase si baruri pentru relaxare. Plaja este formata din trei zone, Peliocan, Marina si Panorama, construite cu stradute inguste, pitoresti, o multime de terase si baruri pentru relaxare. O atractie a statiunii este mlastina Alepou, separata de mare printr-o fasie de nisip de 320m, si declarata rezervatie naturala. Cele mai bune preturi si oferte de cazare in Duni le gasesti online, pe www.concediu.com.

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Holiday Village

Duni, Bulgaria

Localizare pe plajaFacilitati hotel-3 restaurante-3 lobby bar-3 pool bar-snack bar pe plaja-bar la terenul de tennis din Holiday Village-Wunder bar in Holiday Village-Disco bar in Holiday Village-Sky Bar in Marina Royal Palace contra cost-4 piscine exterioare-piscina pentru copii-umbrelute sezlonguri si prosoape depozit-piscina interioa . . .

Belleville Hotel

Duni, Bulgaria

Localizare la 200 m de plajaFacilitati hotel-3 restaurante-3 lobby bar-3 pool bar-snack bar pe plaja-bar la terenul de tennis din Holiday Village-Wunder bar in Holiday Village-Disco bar in Holiday Village-Sky Bar in Marina Royal Palace contra cost-4 piscine exterioare-piscina pentru copii-umbrelute sezlonguri si prosoape depozit-piscina . . .

Pelican Hotel

Duni, Bulgaria

Localizare la aproximativ 400 m de plajaFacilitati hotel -2 restaurante a la carte -lobby bar-pool bar-snack bar pe plaja-Sky Bar in Marina Royal Palace contra cost-piscina exterioara-piscina pentru copii-umbrelute sezlonguri si prosoape depozitDotari camera -AC centralizat-TV satelit-telefon-frigider-seif contra cost-uscator de par-balc . . .

Marina Beach

Duni, Bulgaria

Localizare pe plajaFacilitati hotel-3 restaurante-2 restaurante a la carte-3 lobby baruri-3 pool baruri-snack bar pe plaja-bar la terenul de tennis din Holiday Village-Wunder bar in Holiday Village-Disco bar in Holiday Village-sky Bar in Marina Royal Palace contra cost-4 piscine exterioare-piscina pentru copii-umbrelute sezlonguri si pros . . .

Marina Royal Palace

Duni, Bulgaria

Localizare pe plajaFacilitati hotel3 restaurante2 restaurante a la carte3 lobby baruri3 pool barurisnack bar pe plajabar la terenul de tennis din Holiday VillageWunder bar in Holiday VillageDisco bar in Holiday Villagesky Bar in Marina Royal Palace contra cost4 piscine exterioarepiscina pentru copiiumbrelute sezlonguri si prosoapepiscina . . .