Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 11 hoteluri

Delta Paradis ( Murighiol)

Delta Dunarii, Romania

LocalizareComplexul Delta Paradis este situat pe Canalul Dunavat 1 la o distanta de aproximativ 15 min peena la Lacul Razim Complexul Delta Paradis poate fi accesat numai pe apaDebarcaderul si parcarea Complexului Delta Paradis se afla intre localitatile SARINASUF si PLOPUL La sosea se afla un indicator spre debarcader De la sosea peena l . . .

Marina - Sulina

Delta Dunarii, Romania

. . .

CASA DINTRE SALCII ( Uzlina)

Delta Dunarii, Romania

Adauga descriere . . .

Puf si Stuf ( Dunavatul de Jos)

Delta Dunarii, Romania

LocalizarePensiunea turistica Puf si Stuf este situata in satul DUNAVATU DE JOS ce apartine de comuna Murighiol si este un vechi satuc pescarescPensiunea turistica Puf si Stuf una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii este compusa din 3 corpuri de cladire totalizand un numar de 11 camere duble si 3 apartamente capacitatea de . . .

Casa Teo ( MAHMUDIA)

Delta Dunarii, Romania

LocalizarePensiunea Casa Teo situata in Delta Dunarii pe malul drept al bratului Sf Gheorghe la numai 29 km de municipiul Tulcea in Loc MahmudiaDotari si facilitatiVa sta la dispozitie cu 21 de spatii de cazare dotate cu bai moderne aer conditionat TV cu receptie prin satelit frigobar toate acestea stralucind de curatenie Restaurant cu . . .

LIMANUL ( CHILIA VECHE)

Delta Dunarii, Romania

LocalizareLimanul Resort este situat in localitatea Chilia Veche in partea de nord a Deltei Dunarii intrun peisaj uimitor alcatuit in mare parte din specii unicat de copaci flori pasari si pesti Amplasat pe malul drept al Bratului Chilia din Delta Dunarii cea mai bine conservata Delta din Europa si un important centru din Patrimoniul Mo . . .

Aqua Villa ( Maliuc)

Delta Dunarii, Romania

LocalizareSituat pe Canalul Sulina alDeltei Dunrii la 100 de metri de Dunre Aqua Villa ofer o piscin in aerliber un restaurant A la carte cu bar camere cu aer condiLLionat Li accesgratuit la internet WiFi in zonele publiceDotari si facilitatiSuprafata locatiei 3 000 mpAmplasamentul 3 corpuri de cladire Dispunerea camerelor sunt grupate ca . . .

DANUBE DELTA RESORT ( CRISAN)

Delta Dunarii, Romania

LocalizareComplexul este situat in inima Deltei Dunarii vis a vis de pitorescul sat pescaresc CrisanPozitia deosebita in care este amplasat centrul Deltei iti ofera posibilitatea ca in maxim o ora sa ajungi in orice loc pe care doresti sal vizitezi din Delta Dunarii il recomanda atat pentru pescari fotografi sau vanatori cat si pentru c . . .

HOTEL PLUTITOR SPLENDID

Delta Dunarii, Romania

LocalizareHotelul plutitor se afla pe bratul Dunarea Veche intre Crisan si Sulina in apropiere de ghiolul Bogdaproste si canalul care duce la localitatea Letea si Padurea Letea in inima DelteiDotari si facilitateLungimea navei este de 3745 m iar latimea este de 720 m este o nava care ofera tot confortul unui hotel de lux in mijlocul natu . . .