Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Categorii

Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Park Hotel Gardenia

Bansko, Bulgaria

Localizare la doar 50 m de centrul orasului Bansko si la aproximativ 900m de statia de baza a telegondolei Facilitati hotel receptie 24 oreschimb valutarroom service contra costWi-Fi in zona de lobbyspatiu depozitare pentru echipament propriu skilobby bar cu semineurestaurant sala de conferinte Dotari cameraincalzire centralaTV satelitte . . .

Green Life Ski & Spa Resort

Bansko, Bulgaria

Localizare 1km de statia de jos de telegondola si la aproximativ 2km de centrul orasului BanskoFacilitati hotelseif cu plata de la receptieroom serviceWi-Fi in zonele publicdepozit de schiuri pentru echipamentul propriu gratuitlobby barbar la piscinamic dejunrestaurant a-la-cartesala de internetsala de jocurisala de conferinteDotari camer . . .

Riverside Hotel

Bansko, Bulgaria

Localizare la 300 m de gondola in centrul orasului BanskoFacilitati hotelsparestaurant piscina interioaracada cu hidromasajsauna si baia de aburitransport gratuit la statia principala de telecabinaacces gratuit internet Wi-Filobby-barloc de joacamagazinedepozit schiuriparcaresala de conferinte servicii de babysitting . . .

Grand Hotel Bansko

Bansko, Bulgaria

Localizare 300m de centrul statiunii Bansko si la aproximativ 15 km de telegondola Facilitati hotel seif cu plata la receptive room service Wi-Fi in zone publice magazine depozit de schiuri pentru echipamentul propriu restaurant lobby-bar club de noapte discoteca sala conferinta sau ballroom medic - l . . .

Family Hotel Pirina Club

Bansko, Bulgaria

Localizare la 10 minute de centrul statiuniiFacilitati hotelrestaurantbarspawellnesswifiparcarelectii de ski si calarieDotari cameratvtelefonuscator de parminibar . . .

Family Hotel Lazur

Bansko, Bulgaria

Localizare la 400 de metri de statia de telegondola si la 1 km de centrul satiunii BanskoFacilitati hotelsauna masaj wificamera pentru depozitarea echipamentului pentru schirestaurant sauna Dotari camera balcontelefoncablu TVmini frigider sau mini barWi-FiAlteleMasa mic dejun Copii patuturi la cerere scaune inalte pentru copii in restaur . . .

Iceberg Hotel Bansko

Bansko, Bulgaria

Localizare 800m de la prima statie a telegondolei si de centrul orasului BanskoFacilitati hotel receptieseif de inchiriatdepozit pentru echipamentul de schi propriu gratuitWi-Fi in zone publicesali de conferinte restaurant lobby barsala de jocuriDotari cameraincalzireTV prin satelittelefonWi-Fimini-bar contra costuscator de parbalconAltel . . .

Pirin Hotel

Bansko, Bulgaria

Localizare in centrul orasului Bansko Facilitati hotel seif cu plata la receptieroom service pana la 2200Wi-Fi in zona receptieibancamagazinsala de internetsala de conferinte restaurantlobby-bar piscinafitnesssaunabaie de aburitransfer la telegondoladepozitarea echipamentului propriului de schimasajsolarbiliard tenis de masasala d . . .

Aspen Resort

Bansko, Bulgaria

Localizare la 11 km de BanskoFacilitati hotelrestaurant cu gradinabarpiscina interioara si exterioarajacuziisaune finlandeza sauna baie de aburi si zona de relaxare masajsolarsala de gimansticatratamente spareceptie 24 oreinternet wirelessspalatorie si curatatorieparcare acoperitashuttle bus catre Bansko si skilift centru de afaceriloc d . . .

Spa Hotel Emerald

Bansko, Bulgaria

Localizare la 100 m de gondola si la 1 km de centrul statiunii BanskoFacilitati hotelreceptieseifuri de inchiriat contra costroom service contra costcasa de schimb valutarWi-Fi restaurantlobby barbar vestiar pentru echipamentul de ski gratuitasistenta medicalaDotari cameraincalzire centralatelefonmini bar sau mini frigiderinternet contra . . .

Belvedere Holiday Club

Bansko, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii la 400 metri de statia de gondola Facilitati hotel restaurantmagazinecentru Spa Wellnessjacuzzisaunasolarbaie cu aburipiscina interioaramagazinegarajlobby baracces internetsala de fitnesssala de masajseifgarajparcareinchirieri masinicentru business Dotari camere bucatarie echipatafrigiderfacilit . . .

Premier Luxury Mountain Resort

Bansko, Bulgaria

Localizarein statiunea BanskoFacilitati hotel - magazin cu suveniruri- WiFi gratuit- coafor si cosmetica- biliard- sala de jocuri- sali de conferinte- Nectar Bar- Dionyssos Restaurant- restaurant A la Carte Amvrosia- centru spa si welness Dotari camera- pat matrimonial sau doua paturi- incalzire si aer conditionat- TV LCD satelit telefon- . . .

Strazhite Hotel

Bansko, Bulgaria

Localizare la doar 200m de telegondola si 1 km de centrul orasului BanskoFacilitati hotel - seif cu plata - room service pana la 2200hrs- Wi-Fi in zona receptiei- banca- magazin- 2 sali de conferinta- doctor- restaurant- lobby-bar Cafe-bar- bowling bowling bar- piscina interioara- sala fitness- sauna baie de aburi- transfer la telegondo . . .

Tanne Hotel

Bansko, Bulgaria

Localizare la 300 m de telegondola BanskoDotari camera - tv prin cablu- telefon- mini bar- uscator de par- seifAltele Apartamentele dispun de living confortabil cu canapele amsuta de cafea TV prin cablu DVD sistem audio seif TV in dormitor baie cu cada toaleta de serviciu mini bar room service pana la ora 0000 Cele 2 penthouse sunt fiec . . .

Bansko Hotel

Bansko, Bulgaria

Localizare 300m de centrul orasului Bansko si la aproximativ 1km de telegondola Facilitati hotel seif cu plata la receptieroom service pana la 2200magazininternet in spatiu limitatsala de conferinte restaurantlobby-barDotari camera TV prin cablutelefonmini baruscator de parAltele Masa DemipensiuneCopii Baby cots la cerere grat . . .