Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 77 hoteluri

Blue Sky Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 250 m de plajaFacilitati hotel restaurantpiscina lobbyseif la receptieexchange parcare pazita contra cost in limita locurilor disponibileDotari camera TV cabluminibarclimatizare terasa . . .

Sentido Golden Star Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in partea de Nord a statiunii la 20 m de plaja Facilitati hotelrestaurant principal cu terasa restaurant a la carte lobby bar bar la piscina Sky Bar Blue Bar Bar Club pentru programul de animatie Bar de noapte Snack Barpiscina acoperita cu apa minerala 2 piscine in aer liber Centru SPA balneolo . . .

Perunika Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 150 m de malul marii si la 250 m de centrul statiunii Facilitati hotel restaurant a-la-cartelobby barkaraokenight barbarbequecentru medicalfarmaciecoaformagazinseif la receptie contra cost Dotari cameraaer conditionatTV satelittelefonfrigiderbalconAltele Servicii masa Mic dejun sau All Inclusive Facilitati copii lo . . .

Bonita Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii Nisipurile de Aur la numai 20 de metri de plaja Facilitati hotel seif la receptiereceptie non-stopinchirieri autoschimb valutarbiliardmasajpiscina gradinarestaurantparcarebarurispalatorie calcatorie Dotari camera aer conditionatbalcontelefonminibarTV satelit . . .

Golden Line Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii Nisipurile de Aur la numai 20 de metri de plaja Facilitati hotel seif la receptie receptie non-stopinchirieri autoschimb valutarbiliardmasajpiscina pentru adulti cu sectiune pentru copiigradinarestaurantparcarespalatoriecalcatorie Dotari camera aer conditionatbalcontelefonminibarTV satelit . . .

Holiday Park Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 500 m de malul marii si de centrul statiunii Facilitati hotel seif la receptie contra costcasa de schimb valutarrestaurant cu terasalobby barpool barWI-fi in lobby Dotari camera TV satelituscator de paraer conditionatbalconminibarAltele Servicii masa All Inclusive Light Facilitati copii patuturi pentru copii . . .

Prestige Hotel & Aqua Park

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 150m fata de plaja si de centrul statiunii Facilitati hotel restaurant principallobby barcoafor centru Spa Dotari cameraaer conditionatseif in cameraTV satelittelefonbalcon kitchineta echipata Altele Tip de masa Mic-dejun demipensiune si All Inclusive Facilitati pentru copii piscina mini club patut far . . .

Grifid Foresta Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare aproape de parcul Aqua Facilitati hotelrestaurantlobby barpiscina in aer liber cu terasa la soare 2 sali de conferinteDotari camera balconTV prin satelitseifuscator de parAlteleServicii de masa oferite demipensiune pensiune completa sau all inclusive lightServicii gratuite prosoape la piscina umbrele de soare si sezlongur . . .

Atlas Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii Nisipurile de Aur Facilitati hotel restaurantrestaurant cu specificbaruripiscina exterioarapiscina interioarapiscina pentru copiianimatorisala de fitnessmasajsaunasolarcoaforinternetmagazincentru tratamentmasa de tenisbiliardteren de sportcabinet medicalfacilitati pentru handicapati Dotari camera a . . .

Sofia Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 150 m de malul marii si la 250 m de centrul statiunii Facilitati hotel restaurant principallobby barbar la piscinasky barirish pubstyle pubseif contra costcasa de schimb valutarserviciu curatatorie Dotari camera telefonTV satelitradiominibaraer conditionat balconAltele Servicii masa All Inclusive  Facilitati c . . .

Havana Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in centrul parcului din statiune la numai 600 m de centru si la 350 m de plajaFacilitati hotel restauranttavernalobby barcasinobirou de schimb valutarmagazin de suveniruripool barparcarepiscinapiscina pentru copiibalneo-terapiespasaunajacuzziDotari cameraTV-sattelefonminibarbalconaer conditionatAlteleParcare contra cost si in . . .

ADMIRAL

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare Hotelul Admiral este situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur si foarte aproape de plajaInformatii hotel Hotelul are 9 etaje 3 lifturi 301 camere lobby bar receptie restaurant cu terasa cafenea vieneza bar la piscina bar de noapte room service sala de conferinte centru de afaceri internet in lobby casa de schimb valutar ce . . .

Elena Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in partea de sud a statiunii la 180 m de plaja si la 100 m de centrul statiunii Facilitati hotel restaurant principal cu terasalobby barrestaurant a la cartecafenea vienezacocktail barsala de conferintesala de internetcentru SPAWI-FI gratuit in lobby si camereDotari camera balconaer conditionatTV satelitfrigidermini bar  . . .

Paradise Green Park Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare este situat la 600 de metri de plaja in partea de vest a statiunii Facilitati hotel piscina exterioara jacuzziSPAcentru medicalrestaurantbirou de informatii magazine Dotari cameraaer conditionattelefon directTV cablufrigideraragazustensile de bucatarie balconAltele Servicii masa Demipensiune Pensiune completa All . . .

Ljuljak Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 400 m de plajaFacilitati hotelseif la receptiecasa de schimb valutarwifi in lobby contra costrestaurant lobby barbar la piscinaDotari camerabalconaer conditionatTV satelittelefonminifrigiderAlteleGratuit piscina exterioara sezlongurile si umbrelele de la piscina Tip masa All Inclusive Light . . .

Shipka Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 200 m de plaja si la 500 m de centrul statiunii  Facilitati hotel restaurantlobby barclub de noaptecafeneamagazin cu produse de patiseriebar la piscinapizza si barbequecentru balnearcasa de schimb valutarseif contra costwireless gratuit la receptie Dotari cameraaer conditionattelefonTV cablumini barbalconAltele Se . . .

Gradina Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 200 m de plaja Facilitati hotel restaurant lobby bar piscina in aer liber piscina pentru copii fitness masaj seif biliardmagazin de suveniruri cabinet medical  Dotari camera telefon TV-satelit mini bar balcon Altele Gratuit wireless in camera si in zonele publice ale hotelului accesul la piscina sezlonguri umbr . . .

Double Tree by Hilton

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 300 m de malul marii si la aproximativ 500 m de centrul statiunii Facilitati hotelrestaurant principalrestaurantul Dionyssoslobby barterasa in aer liberNight Club Apollogrillbar la piscinacentru businesscentru SPA - Aphrodite Beauty Spa Health Cliniccasa de schimb valutarmagazin de suveniruriservicii curatatorieservi . . .

Arena Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la aproximativ 150 m de malul marii Facilitati hotelpiscina interioara piscina exterioararestaurant principalrestautrant a-la cartelobby barcasa de schimb valutarservicii de rent a carroom servicewi-fi in zonele publice pool barmagazinesala de conferinteDotari camera  aer conditionattelefonTV cabluuscator de parbalcoane c . . .

Nimfa Hotel - Riviera Resort

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare langa plaja Riviera in partea de sud a statiunii Nisipurile de AurFacilitati hotelpiscina interioara piscina exterioara Dotari camera balconaer conditionat centralizatmini barTV prin satelitacces la internet wireless contra costAltele All Inclusive Sevicii incluse in pret tenis de masa pedalo iunie-septembrie - doar cu r . . .

Gladiola Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 30 de metri de plajaFacilitati hotel restaurantbarpiscina exterioarapiscina pentru copiicentru medicalsaunamagazinecoaforcasa de schimb valutarseifinternet club  Dotari camera minibarTV cablutelefonaer conditionat balcon    . . .

Sentido Hotel Marea

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in partea de Nord a statiunii la 10 m de plaja Facilitati hotelrestaurant principal cu terasa nouarestaurant a-la-carte snack bar pe plajalobby barsky barWi-fi fitnesspiscina interioarapiscina exterioara cu sezlonguri si umbreleparcare contra costcentru SPA contra costanimatieDotari camerauscator de paraer conditionat centr . . .

Grifid Encanto Beach Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare 10 metri de plajaFacilitati hotelrestaurant principalrestaurant a la cartesnack bar pe plaja2 sezlonguri 1 umbrela camera gratuit la plajaprosoape pentru piscine plajainchirieri masinispalatorieexchangemini club copii piscina copii baby sitting piscina terasapiscina interioara Dotari camerauscator de partelefonaer conditionat . . .

Prestige Aqua Park Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 150 m de plaja la 18 km de Varna Facilitati hotelrestaurant cu vedere la piscina pool barpiscina exterioara cu sectiune pentru copiisezlonguri si umbrelute la piscinapiscina interioaracentru SPAsaunafitnessDotari camera aer conditionatTV prin satelittelefonuscator de parminibarbalconchicineta  . . .

Briz Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare  la 600 de metri distanta de plaja Facilitati hotelreceptierestaurantparcareinternetpiscinaDotari camera aer conditionat centralizatTv-satelittelefonminibarbalcon . . .

Akazia Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 150 metri de plajaFacilitati hotelpiscinaparcarewifiterasarestaurantbarDotari cameratelefontelevizoruscator de parbalconaer conditionatfrigider . . .

Preslav Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 150 m de plajaFacilitati hotelrestaurantpiscinareceptieparcareDotari cameratelefontelevizoruscator de par . . .

Gladiola Star Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 30 de metri de plaja Facilitati hotel restaurantbarpiscina exterioarapiscina pentru copiicentru medicalsaunamagazinecoaforcasa de schimb valutarseifinternet club   Dotari camera minibarTV cablutelefonaer conditionat balcon    . . .

Elena Hotel Seniors

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in partea de sud a statiunii la 180 m de plaja si la 100 m de centrul statiuniiFacilitati hotel restaurant principal cu terasalobby barrestaurant a la cartecafenea vienezacocktail barsala de conferintesala de internetcentru SPAWI-FI gratuit in lobby si camereDotari camerabalconaer conditionatTV satelitfrigidermini bar telefonse . . .

Palm Beach Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 30 m de plajaFacilitati hotelpiscinasparestaurantbarfitnessanimatieteren de tenisbiliardparcareDotari cameratvbalconaer conditionatwifi . . .

Dana Palace Park Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 600 m de centrul statiunii Facilitati hotel piscina terasa restaurant bar parcare wifi seif Dotari camera aer conditionat tv telefon minibar . . .

Dana Palace Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 450 m de plaja Facilitati hotel piscina piscina copii terasa restaurant parcare wifi seif masaj Dotari camera aer conditionat tv telefon minibar . . .

Palma Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare Acest hotel se afla la 300 m de plajaFacilitati hotel- Restaurant- Lobby bar- Piscina interioara - Piscina exterioara- Bar la piscina - Parcare- Wi-Fi- Schimb valutar - Camera single camera dubla apartament studio Dotari camera-  Aer conditionat - TV prin satelit- Telefon - Balcon - Baie proprie cu cada . . .

Ambassador Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la circa 50 de metri de plaja intr-o zona inconjurata de verdeata Facilitati hotel restaurantSnack Bar in aer liberLobby BarMehana restaurant traditional bulgarescCocktail barpiscina exterioarapiscina interioaracentru SPAmasajjacuzzisolarsaunafitnessseif contra costcasa de schimb valutarcoaforspalatorieDotari camera ae . . .

Glarus Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare pe plaja la 500 m de centrul statiunii Facilitati hotel restaurant principalrestaurant a la cartelobby barcasa de schimb valutarseif contra costsala de internet contra costWI-FI gratuit in locurile publice Dotari cameracablu TVaer conditionatmini bartelefonbalconfeonapartamente - dormitor living bucatarieAltele Se . . .

Green Park Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare  la 350 de metri distanta de plaja Facilitati hotelrestaurantterasa spatioasa Lobby BarSnack Barlift panoramicseifschimb valutarpiscina exterioara cu sectiune pentru copii bar la piscinaparcmasajfitnesssaunacoaforbiliardvoleitenis de masabadmintoninternet Cafemagazinecabinet medicalrent-a-carmini ClubparcareDotari camera . . .

Pliska Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 300 m de plaja si foarte aproape de centrul statiunii Nisipurile de Aur Facilitati hotel restaurant principalbar la piscinalobby barcocktail si barbequepiscina exterioarajacuzziseif contra costclub de noaptecasa de schimb valutarsala de internet contra costsala de conferintesaunaDotari camera aer conditionatfrigider . . .

International Hotel Casino - Tower Suites

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii Nisipurile de Aur la doar 90 de metri de plajaFacilitati hotelrestaurantepiscinacasinospasala de conferintewifibarlobby barroom servicecasa de schimb valutarKids Club fitness coafor si salon de infrumusetare magazine  parcarepiscina interioaraDotari cameraaer conditionat centralizat cu senzor pen . . .

Joya Park Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 350 m de plaja si de centrul statiunii Facilitati hotel restaurantbarbequelobby barbar la piscinafitnesssupermarketloc de joaca pentru copiigradinasala de conferinteroom serviceWI-FI gratuit  Dotari camerafeonbalconaer conditionatmini bartelefoninternetTV cabluapartamentele au bucatarieAlteleServicii masa All Inclusi . . .

Zdravets Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare intr-un parc pitoresc la 150 m fata de plaja Dotari camera aer conditionat incalzireTv-satelittelefonacces internet Wi-Fi contra costminibaruscator de parbalconAlteleTip masa mic dejun demipensiune all inclusive  . . .

Luna Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur la 30m de malul marii si la 500m de centrul statiunii Facilitati hotel casa de schimb valutarwifi in lobbymagazinerestaurant principal cu terasarestaurant a-la-cartelobby barcafenea cu terasa vedere la marebar la piscinabarbequesnack barsala de conferinta sala internet contr . . .

Park Hotel Golden Beach

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur la 200 m de malul marii si la 200 m de statia de autobuz catre leaga statiunea de Varna si de Albena Facilitati hotelrestaurantbarbequelobby barbar la piscinacentru welness cu saunabaie de aburi jacuzzicabinet medicalmasajsalon infrumusetarecasa de schimb valutarparcaresala . . .

Odessos Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 200 de metri de plajaFacilitati hotelrestaurant principal restaurant a la carte Lobby barbar la piscina piscina exterioara piscina pentru copii piscina interioara SPA fitness tenis de masa darts biliard schimb valutarteren de joaca pentru copii  mini club babysiting  sala de conferinte maga . . .

Kristal Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 450 m de plaja si la 400 m de centrul statiunii Nisipurile de Aur Facilitati hotel lobby barbar la piscinabistroseif contra costcasa de schimb valutarmagazinesala de internetcamera de bagaje Dotari cameratvtelefonaer conditionatminibaruscator de parAltele Servicii masa All Inclusive Facilitati copii Piscina e . . .

Madara Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 350 m de plaja si la 300 m de centrul statiunii Nisipurile de Aur Facilitati hotel lobby barrestaurant principalrestaurant a la cartesala de conferintepiscina interioarapiscina exterioarabar la piscinacentru medicalfitnesscoaforseif contra costWI-FI gratuit in locurile publiceDotari camera telefonTV satelitaer condit . . .

Excelsior Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 350 m de malul marii  Facilitati hotel restaurant lobby barbar la piscinapiscinaseif la receptiecasa de schimb valutar Dotari camera aer conditionatTV satelitfrigider minibarAltele Servicii masa All Inclusive mic dejun pranz si cina - bufet mic dejun tarziu dupa amiza - snacksuri si inghetata bauturile locale a . . .

Slavey Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 350 m de plaja si de centrul statiunii Nisipurile de Aur Facilitati hotel  restaurant principal cu terasarestaurant a la cartesnack barbar la piscinalobby barseif contra costsala de internet contra costWI-FI gratuit in zona receptieiDotari camera feontelefonTV satelitmini frigiderbalconAltele Servicii masa All incl . . .

Mimosa Hotel Spa

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 200 m de plaja si la 150 m de centrul statiunii Nisipurile de Aur Facilitati hotel  barreceptieseif contra costspalatorie contra costrestaurant principal cu terasarestaurante a la carte barbeque 2 baruri la piscinaanimatiesala de conferinte Dotari camera telefonTV satelitaer conditionatbalconAltele Servicii masa All . . .

Morsko Oko Garden Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare  la 100 metri de plaja si la 800 de metri de centrul statiunii Facilitati hotel restaurant piscina exterioarabar la piscinalobby barSky bar cu terasa Piano bar berariecoaforsalon de infrumusetarecafeneaexchangeclubul copiilormini clubmagazinebilliard tenis de masarent a carbusiness center centru medicalWI-Fi gratuit Dotari . . .

Primassol Sunrise Sunlight Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 350 m de plaja si la 350 m de centrul statiunii Facilitati hotel restaurant cu terasareceptieseif contracostrestaurant a la carte casa de schimb valutarlobby bar cu TVwireless in lobby barbar la piscinaDotari cameraaer conditionatTV satelittelefonfrigiderbalcon Altele Servicii masa All Inclusive - mic dejun pranz cin . . .

Central Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare 400 m de plaja Facilitati hotel restaurantbarlobby barcocktail barcentru spasalon infrumusetarecentru medicalsala de conferinteschimb valutarseifinternet in lobby barmagazinerent-a-car Dotari camera tvtelefoninternetaer conditionatminibaruscator de parbalconchicineta fara cuptorAltele Servicii masa Mic dejun Demipe . . .

Lilia Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare pe malul marii Facilitati hotel restaurant night barlobby barbar la piscinabeer houseroom servicegradina barbequesalon de infrumusetarecoaformasajsala de conferinteseif la receptie contra costbaby sitting contra costmagazinefitnesspiscina pe acoperis Dotari camera telefonTV satelitminibaruscator de parterasa Altele Se . . .

Edelweiss Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 300 m de plaja si la 800 m de centrul statiunii Nisipurile de AurFacilitati hotel restaurant cu terasaseifcasa de schimb valutarbar la piscinalobby barclub de noaptemasajcoaforsaunaanimatiespalatoriesala de conferintaWI-FI in locurile publice contra costDotari cameratelefon mini baraer conditionatTV satelitAlteleServicii . . .

Astoria Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii la 20 m de plaja Facilitati hotel restaurant cu terasabar de noaptesala de internetaer conditionatcasa de schimb valutar Dotari camera balconaer conditionattelefonmini frigiderfeonAltele Servicii masa Demipensiune All Inclusive light Servicii all inclusive light - mic dejun pranz cina bufet sna . . .

Melia Grand Hermitage

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare pe faleza statiunii  Facilitati hotel restaurante baruricafeanea piscina exterioararoom service non stopcasa de schimb valutarservicii VIPcoaforbellboycabinet medical non stopparcare subteranamagazine wifi Dotari camera balconaer conditionattelefonTV satelitinternet LANminibarseifuscator de parAltele Servicii masa Mic . . .

HVD Viva Club

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in zona de parcFacilitati hotel restaurantlobby barlounge barpool barpiscina exterioara piscina pentru copiiloc de joaca pentru copiiterasa cu sezlonguri si umbrelutemese de tennisinternetcoaforsalon de infrumusetaremagazinsala de fitnessprograme de animatiesaunajacuzzi masajWi Fi gratuitDotari camera aer conditionatTV prin . . .

Berlin Green Park

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la cateva minute distanta de plaja in apropierea portului de yachturi Facilitati hotel restaurant principalrestaurant a la cartelobby barfitness barbar la piscinabar pe plaja all inclusivemagazin cu suvenirurirevisteseifcasa de schimb valutarsala de animatiemini clubinternetshuttle bus pana la plaja Dotari camera aer con . . .

Berlin Golden Beach

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur direct pe plaja in apropierea portului de yachturi Facilitati hotel magazine de suvenirurispalatorieWI-FI in lobbyrestaurant principal si terasarestaurant a la cartecasa de schimb valutarlobby barbar la piscinabar pe plajabar all inclusive Altele Servicii masa All Inclus . . .

Mak

Nisipurile de Aur, Bulgaria

LOCALIZARE In mijlocul statiunii la 300 metri de plaja la 18 km de orasul Varna 25 km de aeroportul din Varma si 300 m de statia de autobuzCAPACITATE 140 de camere duble 4 camere single 5 apartamenteFACILITATI HOTEL sky bar cu vedere panoramica asupra statiunii restaurant lobby bar bar la piscina cu sectiune pentru copii beer house mini . . .

Sunshine Club Magnolia and Spa

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare intr-o gradina cu magnolii la 150 m de plaja Facilitati hotelrestaurant cu terasapiscina cu sectiune pentru copii si apa mineralabar la piscinafitnesssaunatenis de masa biliard dartsgimnastica acvaticaloc de joaca pentru copiibabysitteranimatiemagazin de suveniruricasa de schimb valutarsala de conferinteparcarecentru SPA s . . .

Bendita Mare ApartHotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 50 m de plaja in zona centrala a statiuniiFacilitati hotel restaurant restaurant a la carte cu specific italianlobby barbar la piscinafitnessjacuzzi si zona de relaxaremasaj sauna2 piscine exterioare piscina pentru copiiinternetparcare exterioaramagazinesalon de infrumusetarerent a car Dotari camera aer conditionattelefo . . .

Tintyava Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 150 m de plajaFacilitati hotel piscina exterioararestaurantIrish pubbiliardwireless in lobbyinternet contra-cost in lobby sezlonguri si umbrelute la pisicnapiscinaseifparcare Dotari camere aer conditionatTVminibartelefonbalconAlteleTip masa All InclusiveGratuit acces la piscina sezlonguri si umbrelute la piscinam wireless . . .

Perla Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare situat la 450 de metri de plaja  Facilitati hotel restaurantgradina de varalobby barpiscina exterioara cu sectiune pentru copiipool barcentru balneologicjacuzzi saunafitness in aer liberloc de joaca pentru copiiclub pentru copii si animatortenis de masasala de internetbiliardcasa de schimb valutarparcare pazita contra co . . .

Riviera Beach Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare pe plaja in zona centrala a statiunii Facilitati hotel 3 restaurante2 piscine exterioare cu apa mineralapiscina interioara2 lobby barbar la piscinamini clubrestaurant cu specific pescaresc in apropierea plajeicentru SPAcoaforbaie cu aburisala de gimnastica  Dotari camera balconaer conditionatTV cablumini bar frigider . . .

Lotos - Riviera Resort

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare langa plaja Riviera in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur Facilitati hotel restaurantlobby barbarbequepiscina exterioarafitnesssali de conferinta Dotari camera AC centralizatTV satelitseifminibartelefonroom serviceinternetbalconAltele Info acces gratuit la fitness mese de tennis piscina interioara la Hotel Imperial . . .

Imperial Holiday Club - Riviera Resort

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă Se bucură de o locaţie liniştită chiar pe malul mării în cadrul complexului Riviera Holiday Club lângă staţiunea Nisipurile de Aur Facilitati hotel-aer condiţionat  -vedere la mare-spa  -piscină -grădină de iarnă-piscină interioară mare cu apă minerală şi acoperiş glisan . . .

Royal Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 300 m de malul marii  Informatii hotel restaurant cu terasa in aer liberlobby barpizza barmagazincasa de schimb valutarseif contra cost Dotari camera aer conditionatbalcontelefonfrigiderTV satelituscator de parAltele Servicii masa All Inclusive mic dejun pranz si cina - bufet dupa amiaza snakcsuri si inghetata bau . . .

Helios Spa Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 300 m de malul marii si la 500 m de centrul statiunii Nisipurile de AurFacilitati hotel casa de schimb valutarrestaurant principalrestaurant a-la-carte lobby barjuice bar bar la piscinagrillnight clubAphrodite Beauty SpaDotari cameraTV satelitminibartelefonaer conditionatbalconuscator de parAltele Servicii masa Mic dejun . . .

MARINA GRAND BEACH

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare Hotelul este situat la 30 m de plaja si la 100 m de centrul statiunii Nisipurile de AurInformatii hotel Hotelul are 9 etaje 3 lifturi restaurant principal lobby bar sky bar magazin cu produse de patiserie centru medical dentist spalatorie uscatorie sala de conferinte room service lagunatour sala de internet piscina interioara s . . .

Grifid Bolero Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 50 metri distanta fata de plaja Facilitati hotel piscinapiscina interioarapiscina pentru copiirestaurant barclub de noaptebiliardinternet cafeWi-Fi gratuit in lobbycoaforsalon de infrumusetarefitnesssauna jacuzzi masajspectacole de animatiegradinitaloc de joaca pentru copiicentru de prim ajutormagazinbirou de schimb val . . .

Grifid Metropol Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la l0 metri distanta fata de plaja 50m fata de centrele shopping si 500m fata de centrul statiunii Facilitati hotel piscina exterioara3 restaurante lobby barpool bar Internet cafe magazinbancomatparcare sezlonguri si umbrele la piscina vis-a-vis de hotelcabinet medicalsalon de infrumusetarecoaformasajteren de tenis inchir . . .

LTI Premium Dolce Vita Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 150 m de malul marii Facilitati hotel restaurant terasarestaurant bulgaresc si asiaticlobby bar cu terasabar salon cu terasabar la piscinasnack bar la piscinasala de conferintewifi in lobbyDotari camera uscator de partelefonaer conditionatTV satelitminbarseif contra costbalcon Altele Servicii masa All Inclusive . . .

Grifid Arabella Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 50 metri de centrul statiunii Facilitati hotelrestaurante a la cartefitness cu vedere panoramica la mare teren multifunctional pentru jocuricentru SPA modernwell fit zone rent a carspalatorieexhange 24 de oremini marketinternet cafe contra costwireless magazin de suvenirurilobby modern cu TVparcare - contra costcabinet m . . .

Grifid Vistamar Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare situat pe plaja Facilitati hotel piscinapiscina pentru copiirestaurantbarfitnesssaunamasajtenis de masacentru de prim ajutorbirou de schimb valutarseifrent a carparcare contra cost in limita locurilor disponibilemeniu vegetarianmeniu pentru copiiaerobicagimnastica acvaticaDotari camera aer conditionatuscator de parbalc . . .

Astera Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in prima linie cu o vedere deosebita la mare Facilitati hotel2 restaurantelobby barbar la piscina bar langa centrul SPApiscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copiicentru de fitnessjacuzzisauna baie de aburicentru medicalclub de noapte wifiDotari camera aer conditionattelefonTV satelitmini bar seifbalconwir . . .

Kaliakra Palace

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare pe plajaFacilitati hotelpiscinarestaurant principal cu terasalobby barsnack barpool barlounge barinternet cafewifiaprovizionarea zilnica a camerelor cu ceai si cafeao aprovizionare gratuita a minibarului pe sejurseif gratuit in camereservicii de spalatorie si calcatoriemasajrent a carschimb valutarbusiness center Dotari camerat . . .

Prestige Deluxe Aquapark Club

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 350 metri de plajaintr-o zona linistita si inconjurata de verdeataFacilitati hotelaquaparkpiscina interioarapiscina exterioarabar la piscinelobby barmini club pentru copii si loc de joaca pentru copiiprograme de animatie pentru copiisportspectacole searawireless gratuitparcare gratuitarestaurant principal restaurant a la ca . . .