Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Blue Sky Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 250 m de plajaFacilitati hotel restaurantpiscina lobbyseif la receptieexchange parcare pazita contra cost in limita locurilor disponibileDotari camera TV cabluminibarclimatizare terasa . . .

Sentido Golden Star Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in partea de Nord a statiunii la 20 m de plaja Facilitati hotelrestaurant principal cu terasa restaurant a la carte lobby bar bar la piscina Sky Bar Blue Bar Bar Club pentru programul de animatie Bar de noapte Snack Barpiscina acoperita cu apa minerala 2 piscine in aer liber Centru SPA balneolo . . .

Perunika Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 150 m de malul marii si la 250 m de centrul statiunii Facilitati hotel restaurant a-la-cartelobby barkaraokenight barbarbequecentru medicalfarmaciecoaformagazinseif la receptie contra cost Dotari cameraaer conditionatTV satelittelefonfrigiderbalconAltele Servicii masa Mic dejun sau All Inclusive Facilitati copii lo . . .

Bonita Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii Nisipurile de Aur la numai 20 de metri de plaja Facilitati hotel seif la receptiereceptie non-stopinchirieri autoschimb valutarbiliardmasajpiscina gradinarestaurantparcarebarurispalatorie calcatorie Dotari camera aer conditionatbalcontelefonminibarTV satelit . . .

Golden Line Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii Nisipurile de Aur la numai 20 de metri de plaja Facilitati hotel seif la receptie receptie non-stopinchirieri autoschimb valutarbiliardmasajpiscina pentru adulti cu sectiune pentru copiigradinarestaurantparcarespalatoriecalcatorie Dotari camera aer conditionatbalcontelefonminibarTV satelit . . .

Holiday Park Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 500 m de malul marii si de centrul statiunii Facilitati hotel seif la receptie contra costcasa de schimb valutarrestaurant cu terasalobby barpool barWI-fi in lobby Dotari camera TV satelituscator de paraer conditionatbalconminibarAltele Servicii masa All Inclusive Light Facilitati copii patuturi pentru copii . . .

Prestige Hotel & Aqua Park

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 150m fata de plaja si de centrul statiunii Facilitati hotel restaurant principallobby barcoafor centru Spa Dotari cameraaer conditionatseif in cameraTV satelittelefonbalcon kitchineta echipata Altele Tip de masa Mic-dejun demipensiune si All Inclusive Facilitati pentru copii piscina mini club patut far . . .

Grifid Foresta Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare aproape de parcul Aqua Facilitati hotelrestaurantlobby barpiscina in aer liber cu terasa la soare 2 sali de conferinteDotari camera balconTV prin satelitseifuscator de parAlteleServicii de masa oferite demipensiune pensiune completa sau all inclusive lightServicii gratuite prosoape la piscina umbrele de soare si sezlongur . . .

Atlas Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in centrul statiunii Nisipurile de Aur Facilitati hotel restaurantrestaurant cu specificbaruripiscina exterioarapiscina interioarapiscina pentru copiianimatorisala de fitnessmasajsaunasolarcoaforinternetmagazincentru tratamentmasa de tenisbiliardteren de sportcabinet medicalfacilitati pentru handicapati Dotari camera a . . .

Sofia Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 150 m de malul marii si la 250 m de centrul statiunii Facilitati hotel restaurant principallobby barbar la piscinasky barirish pubstyle pubseif contra costcasa de schimb valutarserviciu curatatorie Dotari camera telefonTV satelitradiominibaraer conditionat balconAltele Servicii masa All Inclusive Facilitati c . . .

Havana Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in centrul parcului din statiune la numai 600 m de centru si la 350 m de plajaFacilitati hotel restauranttavernalobby barcasinobirou de schimb valutarmagazin de suveniruripool barparcarepiscinapiscina pentru copiibalneo-terapiespasaunajacuzziDotari cameraTV-sattelefonminibarbalconaer conditionatAlteleParcare contra cost si in . . .

ADMIRAL

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare Hotelul Admiral este situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur si foarte aproape de plajaInformatii hotel Hotelul are 9 etaje 3 lifturi 301 camere lobby bar receptie restaurant cu terasa cafenea vieneza bar la piscina bar de noapte room service sala de conferinte centru de afaceri internet in lobby casa de schimb valutar ce . . .

Elena Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare in partea de sud a statiunii la 180 m de plaja si la 100 m de centrul statiunii Facilitati hotel restaurant principal cu terasalobby barrestaurant a la cartecafenea vienezacocktail barsala de conferintesala de internetcentru SPAWI-FI gratuit in lobby si camereDotari camera balconaer conditionatTV satelitfrigidermini bar . . .

Paradise Green Park Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare este situat la 600 de metri de plaja in partea de vest a statiunii Facilitati hotel piscina exterioara jacuzziSPAcentru medicalrestaurantbirou de informatii magazine Dotari cameraaer conditionattelefon directTV cablufrigideraragazustensile de bucatarie balconAltele Servicii masa Demipensiune Pensiune completa All . . .

Ljuljak Hotel

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare la 400 m de plajaFacilitati hotelseif la receptiecasa de schimb valutarwifi in lobby contra costrestaurant lobby barbar la piscinaDotari camerabalconaer conditionatTV satelittelefonminifrigiderAlteleGratuit piscina exterioara sezlongurile si umbrelele de la piscina Tip masa All Inclusive Light . . .