Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Proiectul Concediu.com s-a nascut din dorinta noastra de a oferi inca o alternativa de calitate tuturor celor care isi doresc sa calatoreasca in siguranta.

Despre noi iti putem spune ca suntem o echipa pe cat de tanara pe atat de entuziasta, iar daca vom avea ocazia sa te cunoastem iti vom dovedi asta.

Site-ul nostru aduna zeci de mii de hoteluri, sute de sejururi, dar si informatii utile din cele mai importante destinatii si asta pentru ca suntem constienti de faptul ca un turist informat este clientul care ni se potriveste cel mai bine.

Incercam sa nu-ti promitem “marea cu sarea”, insa te asiguram de tot suportul nostru inaintea, in timpul si dupa efectuarea calatoriei tale. Stim cat de important este #concediul pentru fiecare dintre noi, iar asta ne obliga sa ii acordam atentia cuvenita.

Am pornit acest proiect nu pentru a reinventa turismul, ci pentru a #reinventaconcediul si asta pentru ca avem incredere ca putem face pentru tine lucruri care sa-ti aduca zambetul pe buze.

Daca citesti aceste randuri, inseamna ca ai ales sa dai o sansa concediului tau impreuna cu echipa noastra, iar pentru asta iti multumim 😊

 

Echipa #concediu

Remus VisanMadalin MancilaAlina Constantinescu