Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Categorii

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 6 hoteluri

Mera Resort

Venus, Romania

Situare Situat la aproximativ 50 de metri deplajaInfo hotelGratie unuiamplu process de modernizare in sezonul esival 2015 a fost deschis corpul MeraSky o avanpremiera a conceptului Mera Resort Pentru sezonul 2016 va fi inauguratintreg complexul Mera Resort format din Mera Sky Mera Blue si Mera VillasCamereSunt 3 unitati distincte de cazar . . .

Vulturul

Venus, Romania

LOCALIZAREHotelul este situat in partea de sud a statiunii langa lac la circa 300 m de plajaSTRUCTURA DE CAZAREHotelul dispune decamere duble dotate cu baie cu dus balconFACILITATI SI SERVICIIHotel de 1 stea cu restaurant bar de zi piscina terasa seif la receptie . . .

Ammon

Venus, Romania

Afrodita

Venus, Romania

Locul unde marea intalneste splendoarea ProfilRecomandat pentru confortfamilii cu copiibusiness Situare Hotelul Afrodita este situat la 10 m de plaja Info hotel Unul din cele mai moderne si primitoare hoteluri din statiunea Venusdeschis in 2006 si cu siguranta printre cele mai bune hotel Afrodita isi rasfata clientii in camere moderne si . . .

Melodia

Venus, Romania

Profil Relaxare Confort Recomandat si familiilor cu copii Situare HotelMelodia este primul hotel din Venus venind dinspre Cap Aurora si este situat la150 de metri de plaja Info hotel Hotelul a fost complet renovatin ultimii ani si clasificat in anul 2013 la rangul de 4 stele Ofera cazare incamere duble si apartamente dotate cu minibar bal . . .

Turquoise

Venus, Romania

Profil Recomandat famiilor cu copiiSituare Este amplasat pe malul marii intro zona exclusivista avand toate camerele cu vedere la mareInfo hotel Cele 100 camere duble si 8 apartamente 2 junior suites si 6 family room elegant amenajate sunt gata sa primeasca in cele mai bune conditii de 4 stele transformand sejurul intro experienta unica R . . .