Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Categorii

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 5 hoteluri

Q Hotel (fost Hotel Albert)

Neptun, Romania

Profil Hotelul esterecomandat familiilor cu copii dar si celor care doresc sa se relaxeze Situare Q HotelulNeptun este situat in nordul statiunii in aproprierea Garii Neptun la numai300 m de hotel este una dintre cele mai frumoase plaje din statiune LaSteaguri Infohotel Q Hotel dispune de toate facilitatile necesare pentru petrecerea vaca . . .

2D Resort & Spa

Neptun, Romania

Descriere generala Hotelul are doua corpuri Corp A Hotel Dobrogea renovat in totalitate in anul 2009 si Corp BHotel Sulinarenovat in totalitate in anul 2006 si are un aer usor rusticLocalizareSituat pe malul lacului Neptun aproape de mare la cateva minute de centrul comercial al statiuniiDotari generaleParcare restaurant cu terasa bar de . . .

Doina

Neptun, Romania

Descriere generala Complexul DOINA surprinde printrun interior elegant si o excelenta baza de tratament Policlinica Doina Localizare Hotel Doina este usor accesibil fiind situat in zona centrala a statiunii Neptun la 100 m de gara si 300m de plajaDotari generale Hotelul este dotat cu parcare propriepazita restaurant bar de zi farmacie . . .

Sara

Neptun, Romania

Profil Recomandat familiilor cu copiiSituare Hotelul este situat in centrul statiunii pe malul lacului la doar 200 mde plajaInfo hotel Hotel Sara3 stele fostul Hotel Midia situat in apropiere de centrul statiunii Neptun la200 de metri de plaja dispune de 5000 de mp de spatiu verde cu iesirea spreLacul Neptun Hotelul se afla la cateva minu . . .

Recif

Neptun, Romania

Intins pe o suprafata de 5500 mp la doar 5 minute de plaja hotelul se distinge de celelalte hoteluri prin atentia acordata serviciilorprin ospitalitate si prin dorinta de a face sederea dumneavoastra cat mai placutaLocalizareHotelul este situat n centrul staiunii la 1 km de Gara NeptunDistante 15 km de centrul orasului Mangalia 1 km de Ga . . .