Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 6 hoteluri

Hotel Recif

Neptun, Romania

Localizare in apropiere de Hotel ClabucetFacilitati hotel - restaurant- terasa- o piscina pentru adulti si una pentru copii- bar de zi la piscina- loc de joaca pentru copii- sala de conferinte- 160 de camere duble si 2 apartamenteDotari camere - TV- baie cu cabina- aer conditionat- seif electronic- minibar- balconAltele Intins pe o supraf . . .

Hotel Q (fost Hotel Albert)

Neptun, Romania

Localizare in apropiere de Hotel Turist Facilitati hotel - restaurant - o piscina exterioara pentru adulti si una pentru copii- sezlonguri- spatiu pentru bagaje- gradina - parcare- loc de joaca pentru copii- terasa- bar de zi- wi-fi- plata cash sau cu card- 3 sali de conferinta- se poate beneficia de un discount de 15- 20  la orice pachet . . .

Hotel 2D Resort&Spa

Neptun, Romania

Localizare in apropiere de Hotel InsulaFacilitati hotel - restaurant- bar interior- bar exterior- piscina interioara- piscina exterioara- wellness SPA-masaje- wellness SPA-infrumusetare- wellness SPA-sauna- wellness medical- sala de infrumusetare- sala de fitness- sali de conferinta- loc de joaca pentru copii- activitati sportive precum b . . .

Hotel Doina

Neptun, Romania

Localizare in apropiere de Hotel Balea si Hotel RomantaFacilitati hotel - restaurant- lift- centru de conferinta- parcare- policlinica balneara cu hidroterapie electroterapie masaj uscat microsauna si infrarosii aerosoli gimnastica medicala impachetari cu parafina- sala de fitness- piscina interioara- camera single dubla apartament camere . . .

Hotel Sara

Neptun, Romania

Localizare in apropiere de Hotel TomisFacilitati hotel - restaurant- gradina cu foisor- terasa- loc de joaca pentru copii- seif la receptie- parcare in fata hotelului- 107 camere duble 2 junior suite 1 senior suite- 2 sezlonguri gratuite la pretul camereiDotari camere - aer conditionat- seif in camera - baie - TV- telefon - balconAltele H . . .

Hotel Miorita

Neptun, Romania

Localizare in apropiere de Hotel Romanta si Hotel BaleaFacilitati hotel- bar de zi- restaurant- accepta carti de credit- terasa- parcare cu plata- piscina exterioara- cofetarie- 2 sali de conferinte- accepta animale- 326 de camere duble standard si superioareDotari camere - TV- Aer conditionat- Baie- Minibar- TelefonAltele Hotelul  Miorit . . .