Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 4 hoteluri

Hotel Majestic

Jupiter, Romania

Localizare in partea de nord a statiunii la 100m de plajaFacilitati hotel- restaurant- bar la receptie- bar la piscina- terasa- piscina exterioara- receptie deschisa 24h- centru spa jacuzzi baie de aburi salon de masaj- parcare gratuita- sala de conferinte- stand de presa- loc de joaca pentru copii- sah table rummy carti de joc- WiFi Dota . . .

Hotel Delta

Jupiter, Romania

Localizare la 50m de plajaFacilitati hotel- restaurant- bar- terasa- 5 sali de conferinta- loc de joaca pentru copii- club pentru copii- WiFi- parcare- schimb valutar- inchirieri auto- room serviceDotari camera - aer conditionat- TV- minibar- telefon- WiFi gratuit . . .

Hotel Mimoza / Iris

Jupiter, Romania

Localizare in centrul statiunii la 100m de plajaFacilitati hotel- restaurant- terasa- cafe-bar- parcare- Wi-Fi- camera de bagaje- loc de joaca pentru copiiDotari camere- TV- minibar- aer conditionat- baie . . .

Hotel Capitol

Jupiter, Romania

Localizare in centrul statiunii la 30m de plajaFacilitati hotel- restaurant- terasa- piscina exterioara- sali de conferinta- gradinita- loc de joaca pentru copii- sala de jocuri- parcare privata gratuitaDotari camere- TV- aer conditionat- minibar- telefon- balcon cu scaune . . .