Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

ATLAS BEACH HOTEL

Alanya, Turcia

Construit in mai 1995 renovat in 2012 cu o suprafata de 100000 mp hotelul dispune de 545 camere repartizate astfel 187 camere superior suprafata 36 mp 252 superior deluxe suprafata 36 mp 60 camere superior deluxe suprafata 44 mp 27 camere superior family suprafata 44 mp 19 camere doublex suprafata 50 mp 4 camere premium suite supraf . . .

NORTH POINT HOTEL ALANYA

Alanya, Turcia

Localizare Hotelul este situat la 3 minute de mers pe jos de plaja in apropiere de spitalul Alanya state si de Alanyum shopping mallFacilitati - restaurant - bar - piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele - piscina de copii - receptie 24 ore - seif la front-desk - sauna - WiFi gratuit - camere duble standardDotari cam . . .

MARGARITA APART HOTEL

Alanya, Turcia

Hotel situat la 400 m distanta de Kleopatra Beach . . .

SUNWAY HOTEL

Alanya, Turcia

 Hotelul este situat la 800 m de centrul orasului Alanya si la 650 m de faimoasa Kleopatra Beach   . . .

ALIN HOTEL

Alanya, Turcia

Localizare hotel Alin se afla la 3 minute de mers pe jos fata de plaja in apropiere de hotelul KahyaFacilitati - piscina exterioara cu sezlonguri - WiFi gratuit - transfer de la si sau la aeroport - restaurant - bar - parcare gratuita - zona de plaja privata cu sezlonguri si umbrele - piscina pentru copii - camera dubla . . .

MY HOME SKY HOTEL

Alanya, Turcia

Hotelul este situat la 23 km de centrul orasului Alanya si la 250 m de plaja sa privata . . .

ANGORA

Alanya, Turcia

Hotel situat la 150 m de Kleopatra Beach . . .