Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

Au fost gasite 16 hoteluri

Hotel Delta

Jupiter, Romania

Localizare la 50m de plajaFacilitati hotel- restaurant- bar- terasa- 5 sali de conferinta- loc de joaca pentru copii- club pentru copii- WiFi- parcare- schimb valutar- inchirieri auto- room serviceDotari camera - aer conditionat- TV- minibar- telefon- WiFi gratuit . . .

Hotel Majestic

Jupiter, Romania

Localizare in partea de nord a statiunii la 100m de plajaFacilitati hotel- restaurant- bar la receptie- bar la piscina- terasa- piscina exterioara- receptie deschisa 24h- centru spa jacuzzi baie de aburi salon de masaj- parcare gratuita- sala de conferinte- stand de presa- loc de joaca pentru copii- sah table rummy carti de joc- WiFi Dota . . .

Hotel Meteor

Jupiter, Romania

Localizare in centrul statiunii la 20m de plajaFacilitati hotel- restaurant- bar- terasa- braserie- sala de conferinte- sala de jocuri video- loc de joaca pentru copii- schimb valutar- parcare- WiFiDotari camere- TV- baie- minibar- aer conditionat . . .

Hotel Nalba

Jupiter, Romania

Localizare in centrul statiunii la 100m de plajaFacilitati hotel- restaurant- terasa- cafe-bar- parcare- Wi-Fi- camera de bagaje- loc de joaca pentru copiiDotari camere- TV- minibar- aer conditionat- baie . . .

Hotel Mimoza / Iris

Jupiter, Romania

Localizare in centrul statiunii la 100m de plajaFacilitati hotel- restaurant- terasa- cafe-bar- parcare- Wi-Fi- camera de bagaje- loc de joaca pentru copiiDotari camere- TV- minibar- aer conditionat- baie . . .

Hotel Olimpic

Jupiter, Romania

Localizare chiar pe malul mariiFacilitati hotel- restaurant- bar de zi- piano bar cu gradinita japoneza- 3 sali de conferinte- loc de joaca pentru copii in interior pe plaja- biliard- tenis de masa- terasa- acces internet gratuit- parcareDotari camere - aer conditionat- TV- minibar- balconAltele La 100m de hotel se afla lacul de agrement . . .

Vilele Liliacul

Jupiter, Romania

Localizare in centrul statiunii la 200m de plajaFacilitati hotel- WiFi- parcare- loc de joaca pentru copii- receptie- spatiu amenajat pentru gratarDotari camere - aer conditionat- baie cu dus- TV- frigiderAltele In apropierea complexului exista numeroase posibilitati de distractie relaxare si agrement printre care Teatrul de Vara Jupiter . . .

Hotel Cometa

Jupiter, Romania

Localizare in centrul statiunii la 20m de plajaFacilitati hotel - receptie- parcare- WiFi- loc de joaca pentru copii- camera de bagajeDotari camere - TV- balcon- frigobar- aer conditionat . . .

Hotel Capitol

Jupiter, Romania

Localizare in centrul statiunii la 30m de plajaFacilitati hotel- restaurant- terasa- piscina exterioara- sali de conferinta- gradinita- loc de joaca pentru copii- sala de jocuri- parcare privata gratuitaDotari camere- TV- aer conditionat- minibar- telefon- balcon cu scaune . . .

Hotel Violeta

Jupiter, Romania

Localizare in centrul statiunii la 100m de plajaFacilitati hotel- parcare- internet wireless si prin cablu gratuit- servicii fax copiator- spalatorie- camera de bagajeDotari camere - TV- telefon- frigobar- baie . . .

Hotel Tismana

Jupiter, Romania

Localizare in zona nordica a statiunii la 100m de plajaFacilitati hotel- restaurant- bar- piscina exterioara- piscina pentru copii- teren de volei- teren de minifotbal- mese de ping-pong- tenis de masa- sah rummy table- biliard- loc de joaca pentru copii- inchirieri masini- WiFi- camera de bagajeDotari camera - aer conditionat- TV LCD- fr . . .

Hotel Camelia

Jupiter, Romania

Localizare la 200m de plajaFacilitati hotel- terasa- gratar- parcare gratuita- receptie deschisa 24h- camera de bagajeDotari camere- TV- minibar- WiFi gratuit . . .

Hotel Rio

Jupiter, Romania

Localizare la intrare in statiunea Jupiter Cap Aurora la 50m de plajaFacilitati hotel- restaurant- bar- terasa- sala de conferinte- WiFiDotari camera - aer conditionat- TV- minibar- telefon . . .

Hotel Majestic - Oferta Speciala

Jupiter, Romania

Localizare in partea de nord a statiunii la 100m de plajaFacilitati hotel- restaurant- bar la receptie- bar la piscina- terasa- piscina exterioara- receptie deschisa 24h- centru spa jacuzzi baie de aburi salon de masaj- parcare gratuita- sala de conferinte- stand de presa- loc de joaca pentru copii- sah table rummy carti de joc- WiFi Dota . . .

Hotel Delta - Oferte Speciale

Jupiter, Romania

Localizare la 50m de plajaFacilitati hotel- restaurant- bar- terasa- 5 sali de conferinta- loc de joaca pentru copii- club pentru copii- WiFi- parcare- schimb valutar- inchirieri auto- room serviceDotari camera - aer conditionat- TV- minibar- telefon- WiFi gratuit . . .

Hotel Club Tismana

Jupiter, Romania

Localizare in zona nordica a statiunii la 100m de plajaFacilitati hotel- restaurant- bar- piscina exterioara- piscina pentru copii- teren de volei- teren de minifotbal- mese de ping-pong- tenis de masa- sah rummy table- biliard- loc de joaca pentru copii- inchirieri masini- WiFi- camera de bagajeDotari camera - aer conditionat- TV LCD- fr . . .