Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel

Numar Stele

Facilitati

Destinatie

Pret descrescator
Pret crescator
Nume

MARIETA PALACE

Nessebar, Bulgaria

Localizare Hotelul Marieta Palace este amplasat in centrul orasului nou Nessebar la aproape 500 m de cea mai apropiata plaja Acest hotel ofera cazare confortabila divertisment si privelisti minunate de la piscina amenajata pe acoperisul superiorFacilitati hotel-are 7 etaje -2 lifturi -104 spatii de cazare seif la receptie contra cost -zon . . .

SOL BAY HOTEL

Nessebar, Bulgaria

Localizare hotelul este situat in prima linie la 50 m de plaja Complexul este format din doua cladiri de 4 si o cladire de 5 si face parte din lantul hotelier spaniol Melia Hotels Cladirile Bay si Mare au fost construite in anul 2004 si renovate ultima data in 2015Facilitati hotel -centru SPA Rosa' extins pe 3 nivele -podea de sticla -ved . . .

APART HOTEL ESTEBAN APARTMENTS

Nessebar, Bulgaria

Localizare Complexul'Esteban' este situat intre Nessebar si Ravda la 350 m de coastamariiInformatii hotel Este format din patru cladiridiferite 'Esteban' 'Esteban Soraya' 'Paris' si'Amour' care formeaza un ansamblu complet destinat sa satisfacanevoile armoniei interioare gustului culinar rafinat si un nivel ridicat deconfort pentru vizita . . .

Aqua Paradise Resort

Nessebar, Bulgaria

Localizare 50 m Aqua Park Nessebar la 500 m de plaja cu nisip RavdaFacilitati hotel restaurant bufet restaurant a la carte restaurant pescaresc lobby bar pool bar cafenea piscina exterioara piscina pentru copii piscina interioara plaja privata cu transfer gratuit spatiu de joaca pentru copii . . .

Paradiso Apartments

Nessebar, Bulgaria

Localizare la 50 m de plaja 300 m de centrul orasului Facilitati hotel restaurant piscina wifi piscina cu sectiune copiiDotari camera TV cu ecran plat terasa sisau balcon frigider ceainic AC Chicineta Telefon Uscator de par Seif Wifi Altele Contra cost sala de conferinte par . . .

Victoria Hotel

Nessebar, Bulgaria

Localizare in statiunea NessebarFacilitati hotel restaurant servicii de spalatorie si calcatorie gradinaDotari camera uscator de par telefon TV minibar sau frigider aer conditionat balcon Altele Parcarea contra cost Nu se accepta animale de companie Servicii masa Mic dejun . . .

Mirage Hotel

Nessebar, Bulgaria

Localizare pe plaja la 500 de metri de centrul orasuluiFacilitati hotelrestaurant principallobby barseif contra costInternet in lobbyroom service contra costmagazinespalatorie contra costcalcatorie contra costparcare nepazita contra costpiscinamasajDotari cameraaer conditionat centralTV telefonWi-Fi gratuituscator de par balcon . . .

Nessebar Royal Palace

Nessebar, Bulgaria

Localizare in partea de nord a orasului vechi la doar 20 m de plaja Facilitati hotel lobby bar restaurant piscina gradina de vara sala de conferinte parcare Dotari camera aer conditionat TV prin satelit Telefon mini-bar . . .

Festa Panorama Hotel

Nessebar, Bulgaria

Localizare la 100 m de plajaFacilitati hotellobby cu receptieseif la receptielobby barrestaurant restaurant a la cartesala de conferinte internetnight club cu echipament pentru karaokepiscina cu barterasa insoritasezlonguri si umbrelutezona pentru fitness cu echipament Technogymtenis de masa teren de voleisquashgimnasticaspa si centru de . . .

Dalia Hotel

Nessebar, Bulgaria

Localizare la 2 minute de plajaFacilitati hotelgradinainternetparcareseifrent a carDotari cameratvaer conditionatbalconminibar . . .

Vigo Panorama Hotel

Nessebar, Bulgaria

Localizare la 150 m de plajaFacilitati hotelrestaurant principallobby barbar la piscinaterasasali de conferinta3 piscine exterioare piscina interioaracentru de bowling Dotari camera tv satelitaer conditionatmini-barseif internet telefonuscator de par AlteleParcare Hotel Vigo Panorama Parcare subterana pentru 31 de autoturisme contra cost . . .

Vigo Hotel

Nessebar, Bulgaria

Localizarela 50 m de plajaFacilitati hotelrestaurantlobby barbar la piscinapiscinapiscina interioaraspadisco clubdartsbiliardfitnessparcarewifiDotari cameraTVACminibaruscator de partelefonbalcon . . .